zaterdag, juli 12, 2008

Avondjogging Zevergem

Als er een meest populaire jogging moet gekozen worden tussen de kleine organisaties, dan is dit een van de grootste kanshebbers. De sympathieke en overal aanwezige Antoin Mathys slaagde er in om met zijn 25° en dus jubeleum-eitie meer dan 500 deelnemers aan de start te krijgen. Dit voor hetzij 5 hetzij 10km.
Van Bloggers herkenden we de zelfde deelnemers als te Watervliet. 't Is te zeggen Herman en feestneus Nico. En onze club JCA was met een 20-tal vrij goed vertegenwoordigd. En JCA vormde traditiegetrouw een rustig busje. We liepen dus zeer rustig. Maar onze Carlos kon het niet over zijn hart krijgen dat hij achter Marleen zou finishen en zette aleen de achtervolging in. Feestneus Nico kon de bus in zijn rug niet verdragen en zette ook een versnelling in. Tot Filip voorstelde om Carlos eens terug te pakken. Ik versnelde, maar enkel Danny volgde. Een lastige laatste 2 km om het ondertussen vrij groot geworden gat terug te dichten. Maar zowel Nico als Carlos moesten er aan geloven. Missie geslaagd.
Wedstrijd werd gelopen op nieuwe Brooks Adiction 8. Hun eerste 10km zit er op. Tevreden, ik blijf een Brooks fan.

En nu hopen dat de beentjes goed recupereren. Want zondag ochtend zoeken we de Franse wegen en bergjes op. We gaan eens gaan lopen op de Catsberg.

1 opmerking:

  1. Dezelfde gezichten als in Watervliet maar niet samen geeindigd van deze keer zie ik, loop je volgende week in St-Margriete, 't zou kunnen dat ik kom kijken, te zien wat het weer doet...

    BeantwoordenVerwijderen