woensdag, juli 09, 2008

Polderloop

Dinsdagavond stond de 2° manche van het criterium van de krekenlopers gepland. Terwijl er nog veel met zondag in de benen en het hoofd zaten, trokken we naar Watervliet. Met een redelijk goede JCA vertegenwoordiging kozen we voor de langste afstand en op reserve afhaspelen. Naast JCA'ers waren er ook webloglopers Stofke en Herman en geen blog maar MySpace Nico.
Vertrok helemaal achteraan, de meeste JCA'ers waren sneller weg. Even rond mij kijken om het wagentje aan te pikken. Ik kwam bij "feestneus Nico" terecht. En we hebben dan maar gans de tijd samen het pad gekozen. Rustig tempo en over vele koetjes en kalfjes gesproken. Van jogings over carnaval tem de kilo's die er nog af moeten ('t moeten niet altijd de dames zijn die lijnen hè). Bij de pasage's aan de finish stond Stofke. Nog steeds last van de hernia, dus fotograaf ipv jogger. Dankzij fotograaf Stofke zie je hoe we aan het afzien zijn na 2 ronden of 8,44km.

Bij de finish trokken we reeds met 4 tegelijk over de finish, op de uitslag betekend dit telkens 3s verschil.

Het parcours was vrij eenvoudig. Je neemt 4 keer 1° rechts en dat 3 keer. Wel hoofdzakelijk door de velden maar niet echt een supper parcours. 2 eindjes tegen de wind in, 2 eindjes met de wind mee. Uiteindelijk de 12,66km rustig afgewerkt in net geen 1h05m of 11,7km/h en HS mooi laag gehouden GemHS 148. Goede training, woensdag en donderdag nog wat kilometers doen en vrijdag gaan we bij de Keizer der joggings langs Antoine Matthijs te Zevergem. En zondag de grens over, nu eens richting Frankrijk. We gaan lopen op de Catsberg.

5 opmerkingen:

  1. Amai jong !! jij wordt nog de "koning van de jogings" sjiek gelopen ALWEER !!!!!!!! succes Vrijdag en zondag

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die kilo's zijn er bij mij al af nu is het nog aan u :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat was onze tijd ? en hoeveel waren er nog achter ons ?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed gelopen aan een mooie hartslag, leuk je eens ontmoet te hebben, als je aan 11.7km/h achteraan loopt dan zegt da veel over de snelheid van de polderlopen natuurlijk, op naar de volgende...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Amaai, hij loopt veel joggings mee

    BeantwoordenVerwijderen