zondag, juni 27, 2010

IVAC Kastelenloop

Vorig jaar moest ik wegens blesure de Kastelenloop links laten liggen. Nogthans had ik hier goede herinneringen aan van in 2008. Dit jaar kon ik opnieuw niet deelnemen aan de halve marathon. Nu omdat er 4 kids waren om voor te zorgen. Maar in de namiddag konden we met zijn drietjes de gezinsjogging lopen. Voor sympathiek bestuurslid, blogger Etienne Devillage moesten we nog wel eens naar Izegem gaan hè.

Gedurende 2,5 uur mochten we rondjes afhaspelen. Door werken in het kasteeldomein waren het rondjes van 400m. Je moest wel de nodige voorzichtigheid incalculeren want er was oneffen gras, redelijk wat stenen, en ook veel wandelaars op het parcours. Iedereen kreeg een waterpistool, kleurpotloodjes, en 1l vloerzeep of afwasproduct. Per ronde kreeg je ook een jeton en afhankelijk van geslacht en leeftijd kon je een of meerdere jetons inruilen voor lotjes voor de tombola. Wel jammer dat de 10 hoofdprijzen pas 3 uur na de jogging verloot werden.

Later tijdens de halve marathon zagen we onze clubgenoot Bart Bleyaert beslag leggen op een mooie 3° plaats. En ook een prachtige prestatie van Lucien Taelman, die hierdoor mijn topfavoriet wordt voor onze 6 uur van Aalter

2 opmerkingen:

  1. Dag Cremke. Goed om u nog eens te zien, en dan nog in aktie. We appriciëren uw aanwezigheid. Voor de 6 uur weet ik het nog niet. 't Is nie simpel hé! Euh...u had geen prijs op de tombola. Succes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zo is ook leuk nog eens in aktie te komen hé.

    BeantwoordenVerwijderen