zondag, juni 20, 2010

Nog een wandeltochtje

Van vrijdag nacht naar zondagmorgen leek mij te snel om al weer een jogging te lopen te Bassevelde. Gewoon gaan kijken, en foto's getrokken om via de site van de 6 uur van Aalter beschikbaar te stellen. Wat volk naar de blog lokken en wie weet schrijft er nog iemand in. We zitten ondertussen wel al op 23.

Geen jogging, maar wel nog een wandeltochtje meegepikt. Afstand 18K, werkelijke afstand 20,3. Ben vorige week lid geworden van de wandelclub in Aalter. Dit leverde nu een korting van 40 cent op. Voor slechts 1,1€ kreeg ik al meteen een appel, een pakje met 2 speculoosjes, en 2 bonnekes (kreeg maar eentje maar bij de aankomst maakten ze dit terug goed). Na ruim 5K kwamen we aan de ingang v d Lembeekse bossen. Een plaatsje dat we nog kenden van de jogging van Waarschoot. Daar kregen we nog een latje chocolade zonder suiker. Na 11,6km een tweede stop. Na ongeveer 15K een derde stop waar we een driehoekje smeerkaas kregen. En dan naar de finish. De wagen stond 150m voor de finish, heb daar de Garmin gestopt op 19.85. Dus 20K (ipv aangekondigde 20.3). Daar kregen we nog een bloemetje en een jeneverglaasje met Wortegemse Mojito. En dat allemaal voor 1,1€.

Het lopen ging goed. Vrijdag had ik nogthans van bij de start last van de heup links. Later ook de linker knie. Vandaag voelde ik de heup al niet meer. De knie wel. In de 2° post en bij de finish een ijsblokje gevraagd en beetje op de knie gewreven. Dit helpte duidelijk. Elke kilometer was aan een gemiddelde van 9,5 tot 9,8km/h. De stukjes met een pauze wijken beetje af. Maar heel constant dus, en aan lage hartslag. Dit lukte 18K, de 19° beetje gewandeld, en laatste kilometer weer gelopen. Goede training 1,5d na de marathon. De statistieken vind je via onderstaande link:

1 opmerking:

  1. mooie lus en de afstand toch vrij dicht benaderd, over 't algemeen zijn de wandelkilometers korter dan echte kilometers :)

    BeantwoordenVerwijderen