zondag, oktober 31, 2010

Oktober afgesloten

De laatste week van oktober werd een rustig weekje. Vorige zondag viel nog een loopje weg doordat ik aangereden werd. De rest van de week was voor de kids en werden geen kilometers gelopen.

Vandaag zondag was er voor de kids Tadhg en Erin hun eerste optreden onder de Halestra vlag. De cross in Zwijnaarde stond op het programma. Erin starte niet zo goed, maar kon goed oprukken en werd 7°. Tadhg deed het zoals altijd rustig aan. Tot zijn trainer hem aanmoedigde om een tandje bij te steken. Een lange snelle eindsprint is echt zijn ding. Hij stond wel niet op de eerste uitslagen. Maar volgens zijn zus werd hij 21°. Daarna ons verplaatst naar Ursel. Ik koos er voor de korte afstand. Kon mij 3K lang vastbijten in het spoor van Jan Q en Celie G. Maar toen deze terug op de macadam kwamen staken ze nog een tandje bij. En dan brak bij mij het veertje helemaal. Nog 2 lastige km. Wat gas terug genomen. En op 4K mij geconcentreerd op de naderende voetstappen. Die zouden we nog afhouden. Toen ik de aankomstlijn reeds zag even omgekeken. Het was een geel-nr, dus van de 10K. Dat stelde mij gerust. Kon hem nog afhouden en finishen. Voor het eerst in mijn carriere voor Roger D.
Eind volgende week staat nog eens een 50k op het programma. Mijn eerste Duitse ultraloop. Het wordt Bottrop.

2 opmerkingen:

  1. nie gemakkelijk e zo op de limiet lopen! wel plezant die korte wedstrijdjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja in bottrop ziet er wel mooi uit mark bemong gaat normaal ook ik niet ga me nog wat verzorgen doe u best ein bottrop en ik lees het verslag we"l

    BeantwoordenVerwijderen