donderdag, oktober 21, 2010

Trainen en trainen

De eerste "trainen" slaat op een rustig woensdagavond groepsloopke met JC Aalter. Na de clubuitstap schakelen we traditie getrouw terug van de 14,5K naar de 10,5K. Zelf snij ik nog een extra stukje af wegens geen verlichting en slechte staat van de weg. Liever beetje minder en heelhuids terug thuis. Rustig loopke in mijn tempo en nadien wat napraten.

De tweede "trainen" slaat op een AC Halestra training van deze avond. Begonnen met 15m rustig inlopen. Na 10m hoopte ik al dat het er op zat. Daarna wat stretch oefeningen. En vervolgens wat techniek oefeningen. Vb

Dan nog 4 * 600m in 2min, 2min rust. Probleem is dat ik zo vlug niet kan. 2 keer een 2m15 en dan nog 2 keer 400m ipv 600m. 20m uitlopen. En 't was nog niet gedaan. Dan nog een reeks oefeningen pompen, één trede op en af stappen op de tippen, "skippen" en knie tijdje hoog houden, buiklig en benen en armen hoog houden. En eindelijk gedaan.

Gevoel nadien was goed, maar een atletiektraining is toch lastiger dan een beetje joggen.

1 opmerking:

  1. ziet er professioneel uit, begint me ook al te interesseren, over je atletiekclub blijven bloggen joeri... wie weet volg ik wel dan :)

    BeantwoordenVerwijderen