dinsdag, november 03, 2009

Afscheid v e loper

Wat weinigen weten ...
Vorig jaar op 10/11 tijdens de voorbereidingen voor onze halve marathon moesten we plots de 100 bellen omdat Tom Buysse plots last had van een hernia. Dankzij zijn vader Marc Buysse werd de boiller alsnog aangesloten, en hadden we op de valreep warm water.

Ondertussen ging Marc een uitdaging aan met zijn kleindochter Fien. Zo ging hij ook aan het lopen. Ondertussen loopt hij vlot de 10K en is hij regelmatig te zien tijdens en zeker ook na een jogging. Als het maar gezellig is.

Zo was hij zondag ook op de JCA bosloop en praatte nadien nog wat gezellig na. Op de terugweg sloeg echter het noodlot toe. Na een ongeval kwam hij zondag avond te overlijden. De man, ondertussen ook loper, die de lopers vorig jaar warm water bezorgde, is niet meer. Een helpende hand, een gezellige babbel, een leuk loopje. We gaan u missen Marc.

Ondertussen wordt 11/11 alweer een record-editie met nu ruim 420 inschrijvingen. Met zaterdag een begrafenis en daarna de voorbereidingen voor 11/11 worden het drukke dagen voor JCA.

9 opmerkingen:

  1. Tjee...Cremke. Heel veel sterkte gewenst met het verlies van zo'n loopmaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem toevallig leren kennen op onze jogging op 18 september ll in Melsen. Langs deze weg willen we als joggingclub de schedevallei Melsen onze deelneming betuigen bij dit triestig voorval

    Patrick Vandevyver
    Voorzitter joggingclub de scheldevallei Melsen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb hem toevallig leren kennen op onze jogging op 18 september ll in Melsen. Langs deze weg willen we als joggingclub de schedevallei Melsen onze deelneming betuigen bij dit triestig voorval

    Patrick Vandevyver
    Voorzitter joggingclub de scheldevallei Melsen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Innige deelneming
    aan Viviane en de familie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een harde dobber voor vrienden en familie. Wat 11/11 betreft, voeg mij maar toe aan het lijstje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hij was altijd tevreden met z'n prestatie, een heel aangenaam man, jammer om hem op zo'n manier te zien gaan...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Innige deelneming aan de familie en de loopvrienden.
    Veel sterkte.

    XA4

    BeantwoordenVerwijderen