zondag, juli 05, 2009

hervattingsweekend, teller op 36

De laatst gelopen meters dateerden reeds van 14/6 iets na 16h.

Nadat de heup tijdens de eerste dagen rust verslechte ipv verbeterde, toch maar naar de dr. Hij vond in de laatste 6 weken 20 v Bxl, halve marathon en 2 marathon's niet echt een vb van het rustig aan doen. Hij was er dan ook van overtuigd dat het toch een overbelasting was. Dus ontstekingsremmers. En indien na 10 dagen niet beter spuitje met cortisone. En het beterde wel degelijk.

Dus op 3/7 om 19h30 naar Vinderhoute voor jogging 35 in 2009. Een trappistenloop, dus een rustig loopke. 12,88km in 1h14m10s. 10,4 gemiddeld. Maar het probleem was dat deze tijd en gemiddelde inderdaad een van een trappistenloop is, maar ik kon gewoon niet beter. Conditionele terug val. En ... in de laatste kilometer kwam daar toch weer een heel klein beetje die heup.

't Zal wel niets zijn, hoop je dan. En wij op zaterdag-avond naar Melsen voor nr 36. Bij Patrick moeten we zeker gaan lopen hè. Abdijbierenloop, dus weer rustig aan. Conditioneel al weer een ramp. En de heup was duidelijk slechter dan gisteren. 7 ronden gelopen, de 8° gewandeld. 12km in 1h18m46s (wel klein beetje te laat afgeduwd) Maar soit, de Enam's zijn verdiend, met het goede weer en het teras, met nog een optredentje er bovenop, was het echt nog eens zeer gezellig. Persoonlijk vind ik het al 2j na elkaar ergerlijk dat er op vrijdag zo veel lopers zijn in Lovendegem, en dat Melsen het met minder dan de helft moet stellen.

Volgend jaar, allen daarheen zou ik zo zeggen. Tegen dan zal de heup wel alweer beter zijn, niewaar. En behalve cremke, waren er nog bloggers. Een herken je zeker op de foto. Ook Herman zagen we op vrijdag en zaterdag. En op vrijdag was ook de lopende fotograaf Dirk was er op vrijdag bij. 't Was nogthans voor bier te doen, maar het aantal gespotte bloggers valt eigenlijk dus wat tegen. Maar ja, ook mij zullen ze opnieuw een paar keer niet zien.


8 opmerkingen:

  1. de eerste rondes zag je loopstijl er heel vlot uit, jammer dat die heup blijft opspelen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog wat langer rust voor je heup? Wat nodig is is nodig.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het blijft je toch parten spelen die heup !Heb je al kiné geprobeerd?Ik zou ook zeggen nog een beetje rusten maar ik weet voor ons lopers is dat verschrikkelijk moeilijk8
    groetjes en verzorg je!

    Johanbeton

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Rusten is toch zo moeilijk hé, veel beterschap nog met de heup!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ondanks de ongemakken met de heup heb je, denk ik, er toch wel van genoten zeker. Rustig aan doen is de boodschap.
    Groetjes Natalie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Veel beterschap met die heup, zeker dat het niet van je rug komt door een blokkade ?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Voorzichtig zijn met je heup Joeri, met wat kine en rust kan je er misschien wel snel terug bovenop komen.
    Ik zit momenteel in hetzelfe schuitje, maar bij mij heeft het vooral met de groei te maken.
    Veel beterschap en tot nog eens op een of andere jogging.

    XA4

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die heup blijft blijkbaar parten spelen hé.
    Opletten hé !
    Groetjes Layla

    BeantwoordenVerwijderen