vrijdag, augustus 28, 2009

Ingelopen

Met meer dan 20 waren we om Deinze-Bellem in te lopen. Stipt om 19h in de omgekeerde richting gingen we van start met heel wat Garmin's nauwkeurig afgesteld. Onder de joggers ook enkele bloggers zoals Endorfine Peter, ons nieuw JCA-lid Feestneus Nico, vanuit de Scheldevalei tot Bellem afgezakt Patrick en 't is wel geen marathon maar toch mooi meegenomen Koen.

Het parcours dus lichtjes aangepast om de modderstrook juist voor de brug te vermijden. Daar iets doorlopen en lus maken via de macadam weg, en daarom de lus aan de overkant laten vallen ter compensatie. En dan zien in Deinze hoeveel we nog nodig hebben van de atletiekpiste. En wat blijkt ... Starten aan de 60m en direct de piste af. Maar met ons deelnemersveld geeft dit gegarandeert problemen. 't Is nu aan het bestuur om een passende oplossing te zoeken.

Onder de weg werd er gezellig bij gepraat. In Deinze een douchke en nog een paar consumpties in de kantiene. Zo is AC Deinze ook gesteund. En niet al te laat terug naar Bellem, waar verschillende auto's stonden te wachten. (Da's beetje het nadeel aan een wedstrijd in lijn hè). Maar toch een leuke groepsloop. Van mijn part mogen ze dat elk jaar opnieuw doen.

3 opmerkingen:

  1. Idd. die modderstrook eruit zou een groot winstpunt zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt mij gezellig zo'n inloop, ik weet nog niet zeker of ik meeloop dit jaar, aan de goesting ligt het niet, maar moet dat hier familiaal geregeld krijgen. Groetjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. t was idd heel plezant, voor herhaling vatbaar =)

    BeantwoordenVerwijderen