woensdag, februari 17, 2010

2 Winterjogging

Zondag was er alweer een winterjogging van AC Deinze in de Brielmeersen. Deze winter al vaker gebeurd, een alternatief parcours. Opnieuw een 4,3km in ongeveer 27m.

Op maandag werd de loopband geleverd. Maandag avond eerst naar Mensana. Tijdens de kine oefeningen plots serieuze pijn in de rechter bil. Die zelfde pijn was er ook links geweest maar veel minder. Toch programma afgewerkt. 's Avonds met toestemming van de kine nog 2m gewandeld en 8m gelopen. Dit 3x.

Dinsdag terug Mensana. Tussen de oefeningen door een snelle check v d specialist Dr De Neve. De pijn op de heup is nog te wijten aan de val die ik maakte op 24/1. De pijn in de bil is niets anders dan stijfheid in een spier die ik vroeger niet/nauwlijks gebruikte. Door de training en oefening is de loopstijl lichtjes aangepast en heeft die spier nu meer/ander werk te doen en is daardoor stijf. Toch 5d medicatie nemen. Verder lopen mag, maar even niet verder opbouwen en blijven bij het huidige programma. Dus op dinsdag avond de loopband opnieuw gestart voor 3 reeksjes van 2m wandelen + 8m lopen.

Woensdag rustdag, en morgen opnieuw Mensana

5 opmerkingen:

  1. Even geduld maar het komt wel in orde!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op uw loopband trainen is alvast minder belastend dan pakweg op de weg lopen... hopelijk ben je vlug van alle pijn verlost...sterkte.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Even geduld hebben, alles komt wel terug in orde!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. je stilte baart me zorgen. toch niet hervallen Joeri?

    BeantwoordenVerwijderen