dinsdag, januari 18, 2011

Verslag Tréfle à 4 feuille

De eerste marathon van 2011 was vrij goed verteerd. Daarom opnieuw vroeg uit de veren. Nu om als triootje Krekenlopers (Johan Bundervoet, Luc Dejaeger en cremke) de uitslag te gaan aanvullen. De rit bracht ons in Olne. Waar "courir pour le plaisir" een van zijn klasiekers voorschotelde (ook inrichters van Olne-Spa-Olne). Vandaag stond "Tréfle à 4 feuille" op het programma. Een marathon die er alvast voor zorgt dat ik klavertje 4 in het Frans kan zeggen.

Ieder blaadje van dat klavertje 4, stond voor een uitdagend rondje Ardennen. We kregen telkens de nodige hoogte meters, afdalingen, modderbaadjes en losliggende keitjes. In de plaats kregen we natuurschoon, beslijkte kledij, en de nodige trainingskilometers. Na ieder rondje kwamen we terug aan de start. Daar kon je kiezen om te finishen of er nog eentje bij te doen. Tijdens het rondje zelf moesten de witte kalkstreepen ons de weg tonen. Wat hier en daar toch voor problemen zorgde. Het gevoel was 3 rondes vrij goed. De pijntjes die ik voelde opkomen verdwenen even later automatisch weer. Zat hem vermoedelijk vooral in 't kopke. De 4° ronde was er echter, mede door de uitstap van gisteren, te veel aan. Omdat de Garmin dit parcours opnieuw iets te kort inschatte, liep ik na de aankomst nog verder tot Garmin op 42,20 stond. Vervolgens moesten de resterende pannekoeken er direct aan geloven. Want de bevoorrading was wat aan de magere kant. Wel moet gezegd dat de inschrijvingsprijs slechts 3€ was + 5€ voor de T-shirt.

Maandag verliep alvast vrij vlot. Dus hopelijk is deze, toch wel zware dubbeldekker, vlot verteerd.

4 opmerkingen:

 1. Dat was een niet zo gemakkelijk parcours. Knap gelopen. Je hebt al meer kilometers in je drie loopwedstrijden dan ik in mijn twee mtb toertochten plus loopwedstrijd :-)
  Tot op de Leffeloop

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik durfde het 4de rondje niet meer in . Mijn kuiten waren niet echt gebruiksvriendelijk meer.Niettemin wil ik hier het volgende jaar wel weer lopen. Heb er super van genoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie dubbeldekker met een pittig 2e deel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. schitterende prestatie Joerie ... petje af zenne!

  BeantwoordenVerwijderen