zaterdag, juli 02, 2011

Voorjaar afsluiten

We zijn over de helft. Het voorjaar kan afgesloten worden. Doel was te genieten van vele mooie marathons en ultra's. Ondertussen proberen opbouwen en pieken naar Visé. Onderweg een goede 6h meepikken. En vervolgens van de opgebouwde vorm proberen blijven genieten met nog een goede 24h en 100km.

Dat was het verlanglijstje. De praktijk:
Eerste afspraak was Stein, de 6h werd fantastisch (65.059km).
Marathon Visé in een verschroeinede warmte 5s boven PR.
Slechts een week later, dol gelukkig met de 24h in Steenbergen (162,920km).
De 100km in Torhout werd na de marathon gestaakt. Voetjes hebben nog steeds last van de naweeën van de 24h.
Ondertussen werden vele en ook mooie lange wedstrijden gelopen. De liefde voor de natuurlopen werd bevestigd in tréfle a quatre feuille en trail des bosses. Maar het mocht ook langer. In Texel werd gedurende 60km strand en duinen bedwongen. We bezochten Parijs en de wondermooie marathon Mont-St-Michel. Alles samen 8 marathons en 3 ultra's. Totaal komt op 35. (Eigenlijk moeten we wel een marathon aftrekken want Torhout was eigenlijk een DNF op de ultra).

De kilometers:
Jan 389
Feb 330
Mrt 352
Apr 324
Mei 316
Jun 131
TOT 1845 Wat het drukste voorjaar ooit is.

Vervolg:
We doen het voorlopig wat rustiger aan. Voetje laten herstellen van de 24h. En op 14 augustus doen we eens een marathon zonder lange duurloop in de voorbereiding. Daarna nog 14d volledige rust in het groene Ierland. En dan kijken we volop uit naar rustige lange lopen in Medoc, Luik, Ter Schellingen en natuurlijk Uewersauer. Zonder ongelukken komen we dit jaar aan 20 marathon en ultra's.

Maar eerst wat Ename's gaan verdienen in Melsen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten