zaterdag, december 31, 2011

2011-2012

We sluiten tevreden een jaar af. Voor het eerst kom ik boven de 3000km uit. Waarvan behoorlijk wat wedstrijdkilometers. Meer dan 1400. Hierbij 19 marathon en ultras. Samen met de vriendschapsloop langs de Belgische kust van 65km komen we zo op 20 marathons of langer.

Op 5 seconden na liep ik de snelste. In de Medoc de traagste. In Monschau de natste. Een eerste dubbeldekker in Spier en Tréfle. En met de meeste hagel in Spijkenisse. En de mooiste in Mont St-Michel. Daarnaast waren er PR's op 6h, 100mijl en 24h.

Het meest genoot ik van de Trails. Uewersauer waren we er opnieuw bij. Maar ook Tréfle, Texel, en Trail des bosses. Ook de crossen, maar deze zijn wel kort en vooral zwaar.

Als we er dan nog bijrekenen dat we een aantal mensen kunnen helpen hebben om hun PR te lopen, of een eerste marathon te lopen in de gewenste tijd, mogen we toch wel spreken van een fantastisch loopjaar.

En voor 2012? We gaan ons best doen om het nog beter te doen.

1 opmerking:

  1. Je hebt er een mooi en gevarieerd loopjaar met flink wat kilometers opzitten. Ik wens je het allerbeste voor 2012 na een fijne jaarwisseling. Ook in 2012 zullen we elkaar vast nog weleens tegenkomen.

    BeantwoordenVerwijderen