dinsdag, december 20, 2011

En Spijkenisse = 20

Dan toch nog een marathon er bij. We zaten op 18 + de 65km vriendschapsloop langs de kust. En nu Spijkenisse er bij, maakt een mooie ronde 20 marathon en ultra's (als de niet officiële meegeteld wordt) in 2011.

Toen ik zaterdagavond vernam dat er nogal wat bekenden naar Spijkenisse gingen. En er was nog een plaatsje vrij om samen met Johan W en Wouter D te rijden was de beslissing vlug gemaakt. Exact 12h later gingen we van start. Toen nog droog, maar al heel vlug werden we enkele kilometers lang op hagel getrakteerd. Na de hagelbui konden we nog een tijd lang genieten van de ijzige pap die op de fietspaden bleef liggen. Niet alleen de schoenen maar ook de voeten werden er nat van. Ondertussen liepen we achter de pacer van 4 uur. Pacer die 2x de Spartathlon starte en reeds vele kilometers met Luc D aflegde op menig ultra. Een rustig gezellig loopje dus. Na de tweede bevoorrading viel er een gaatje en waren we met een 6-tal ietsje uitgelopen. Ik ging door en het groepje dunde traditioneel na halfweg uit. En toen waren we nog met 2. Ook deze laatste compaan begon nu te vertragen, maar ik bleef bij hem. Het koste steeds meer moeite maar de sub 4h werd ruim gehaald. De klonk stond iets voorbij de 3h56m en Jos was zeer tevreden. En ikke ook.

4 opmerkingen:

 1. leuk je weer eens te zien en te spreken.. netjes gelopen... en 20 stuks... ik wel 0 ;-)... fijne feestdagen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toppie hoor 20 marathons in een jaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had er graag gelopen en je dus persoonlijk hele fijne feestdagen kunnen wensen. Bij deze dan...hele fijne feestdagen.
  20!
  Tot ziens in 2012, somewhere.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je hebt terug een fantastisch jaar achter de rug Joeri! Fantastisch hoe je die lange afstand vlot blijft verteren!

  BeantwoordenVerwijderen