zaterdag, april 24, 2010

Cremke verdient een cremke

Vrijdag naar de "Leffe-loop" in Torhout, die officieel de St-Rembert Corrida heet. Duidelijk minder belangstelling dan de vorige jaren, maar wel traditioneel een serieuze delegatie bloggers. In de cafetaria geen Leffe maar Grimbergen. Alsof dat het nog niet genoeg was. Het zwaantje dat voor reed bij de 10K sneed een hoekje af en korte het parcours 400m in. En nadien niet meer de traditionele koekjes maar pannekoeken en een flesje rode wijn. Nadien werd er nog heel wat nagepraat, maar we zijn terug in Aalter geraakt.

Zaterdag naar de Vullaertloop in Oedelem. 12K op het programma de Garmin zou 11,7 aanduiden bij de finish. Warm weer, dat zij die voor een mooie tijd gingen wat vervloekten. Zij die het rustig aan deden konden er van genieten. De beloning van deze loop was naast een T-shirt dan ook een horentje met 2 bolletjes hoeve-ijs. Als gewezen ijsventer vond ik dat een schitterende beloning. Ik heb er van genoten (alhoewel ons eigen ijs vroeger nog beter was natuurlijk).

En morgen zondag gaan we naar de marathon van Antwerpen. Niet om te lopen, maar om nog maar eens te flyeren voor onze 6 uur van Aalter. Met het beloofde weertje zal dat wel genieten worden. Beniewd als de 10 mijl lopers het ook zo zien?

3 opmerkingen:

  1. 't heeft u duidelijk gesmaakt zag ik en heel ontspannen gelopen zagen we op de eerste rij ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. een echte toerist, ik zag dat je er tenvolle van genoot, super. :)

    BeantwoordenVerwijderen