dinsdag, december 14, 2010

Eindejaarslijstje

17 dagen resten. Er staat nog behoorlijk wat te gebeuren. Toch sloot ik het loopjaar op 21/11 al af. Wat gedaan moest worden, was gedaan.

De kaap v d 2000 km moet er nog aan geloven, nog 29, dat lukt wel. Dit wordt dan sedert de start in 2006 het 2° drukste loopjaar. Einde maart stond de teller nogthans nog maar op 77. Door blessure in 2009 is dit jaar traag op gang gekomen. De opbouw was lastig. De eerste marathon in Lith en Oss was dat ook. 2 weken later deze in Torhout. 2 weken er na de 50 van Assen. Ondertussen was de publiciteit voor onze eerste 6 uur van Aalter al goed aan het lopen. En als na Torhout ook de inschrijvingen vlotter binnen kwamen waren we opnieuw tevreden gestemd. Met begin augustus nog een duurloopke van 52K Oostende - Blankenberge - Oostende was ik klaar voor een eerste avontuur. De dodentoch werd gelopen. Mijn eerste 100K. En nu voelde ik mij echt ultra-loper. Het was zelfs zo meegevallen dat ik in September ook de 24h van Luik er bij deed. De voorbereiding was onvoldoende. Maar toch zo blij dat ook dit avontuur geschreven werd. Nogmaals dank aan de begeleiders van die dag. Inge en Paul v Hiel. In Eindhoven was ik voor het eerst officieel pacer. En in Echternach dook ik terug onder de 4h. Hierbij 2 JCA'ers begeleidend (samen met Luc) naar hun eerste marathon en een besttijd. De leute zat er in. Dus ook 50K in Bottrop werd aan het lijstje toegevoegd. 2 weken later volgde nog een grotere uitdaging. Een echte trail. 50,16K en vele hoogtemeters. Het werd genieten.

En zo werd op een ongedwongen manier heel wat avonturen beleefd. Deze winter ligt de nadruk op crossen en korte joggings. Hopelijk kan zo een basis gelegd worden voor een spetterend 2011. In 2008 sprak ik luidop over mijn doelstellingen voor 2009. Die dromen viellen in duigen door heupproblemen. Ook voor 2011 zijn er doelstellingen. De schrik voor een nieuwe teleurstelling maakt mij bang om ze kenbaar te maken. Maar we zullen er toch voor gaan.

Verlanglijstje 2011:
 1. PR op marathon in Visé
 2. Na Visé ergens een 100K meepikken en PR verscherpen
 3. Na Visé ergens een 24h meepikken en PR verscherpen
 4. Na Visé een mooi palmares van trails, marathon's en ultra's bij elkaar lopen. Op een rustig genietende manier zonder gekwetst te raken.
Hopelijk kunnen we er eind 2011, begin 2012 met plezier op terug kijken

3 opmerkingen:

 1. Mooie plannen Cremke. Veel succes met de uitvoering er van. Goeie feestdagen gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie plannen voor 2011, maar zeker zulke mooie prestatie in 2010 ondanks een slow start.
  Het allerbeste, hele fijne feestdagen en goede jaarwisseling.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie loopjes in 2010 en veel gedaan en gelopen.
  Ik zou voor 2011 voorstellen om overal VOOR Visé neer te zetten en daarna ene pR aldaar te rennen.
  Groet Rinus.

  BeantwoordenVerwijderen