maandag, maart 06, 2023

189. & 190. Nieuwjaarsbostrail Puyenbroeck

Chris Dhooge organiseerde een dubbeldekker in het mooie provinicaal domein van Puyenbroeck. Door de weersomstandigheden werd het bos er echter afgesloten en moest hij het rondje wat bijsturen. Nog steeds een rondje volledig in het domein met toch wel enkele natte passages.

Op zaterdag een vrij grote opkomst en al snel bleek mijn tempo redelijk goed aan te sluiten bij dat van Veerle Beernaert. Wel jammer dat ze maar 30km gepland had. Al tetterend vlogen de kilometers voorbij. We hadden ook tijd om de planning van Veerle voor de rest van de dag eens te overlopen. En na wat reken werk bleek dat ook na de marathon aan het tempo dat we bezig waren, een bloemetje halen, eten verzorgen voor dochter lief, douche en nog verplaatsen voor de avond activiteit net binnen de tijdslimiet moest kunnen. Eerst pikten we nog Nico op die na een periode van inactiviteit door gekneusde ribben opnieuw aan het opbouwen was. We trokken hem mee voor een rondje extra, zo staat zijn opbouw weer een beetje verder. En ook na 30km bleef Veerle dus mee verder lopen. Samen gaat het altijd beter. Had een zeer goed gevoel maar samen met Veerle in de laatste 2 rondjes tempo toch een beetje laten zakken, enkele wandel momentjes ingebouwd. Op het einde nog eens door grachtje dat Chris mooi in het parcours had gelegd. Nog net onder de 5h en nummer 189 was binnen.

Op zondag waren we met 5 aan de start. Een paar kilometer kon ik nog mee met Vincent. Maar het werd al snel een solo tocht. Ik miste het gezellige getetter en haspelde de rondjes duidelijk moeizamer af dan op zaterdag. Bij de finish bleek het verval ten op zichte van de zaterdag al bij al nog goed mee te vallen. Met een marathon in 5h02 hadden we er nog eens een dubbeldekker op zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten