donderdag, februari 12, 2009

Herstart

We zijn er weer ingevlogen. Alhoewel? 5K kan je bezwaarlijk er invliegen noemen. 't Was dus woensdagavond, en dus JCA-groepsloop. En door een sterfgeval bij familie van een JCA-bestuurslid, was er nog geen nieuwjaarsloop geweest. Vandaar dat er gisteren maar 5K gelopen werd. En dan nog met een jenever-tussenstop. Nadien apperitiefje en de beenhouwer leverde warme beenhesp met groentjes, brood, rijst en aardappeltjes. Heb mij weer veel te veel laten gaan, de weegschaal schoot de lucht in, zoals nog niet eerder gebeurde dit jaar. Wat meteen het sein is om er echt weer aan te beginnen.

Hoop vandaag of morgen nog wat trainingskilometers af te haspelen, en zaterdag is er de 10° wedstrijd v h SSP-criterium in Sas-van-Gent. We moeten daar onze 2° plaats proberen veilig stellen hè. En zondag kan ik er jammergenoeg niet bij zijn in Deinze. 't Is een tijdje geleden, maar we gaan de horeca nog eens te dienste zijn.

7 opmerkingen:

  1. "horeca van dienst zijn?" Welke kant van de toog??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aha je bent ook terug van start gegaan.Deze week heb ik reeds 3 trainingen achter de rug.Dinsdag 14 kilometer ,woensdag 20 kilometer en daar net 10 kilometer.Maar de linkerknie doet toch weer wat pijn (schoenen?,1000 km).
    Mag ik op 1 maart terug mee in de wagen?Als er plaats vrij is zend me dan een mailtje.Alvast bedankt.
    We kunnen er dan weer invliegen;we zullen echte ultra-cup lopers worden.

    groetjes

    Johan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Succes met uw wedstrijd zaterdag...vlieg er maar ne keer in.
    Groetjes Natalie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. "mezelf laten gaan!" dat klinkt me zo bekend in de oren, en 't is zo plezant hé. We zijn karaktermensen, we blijven maar "come backs" realiseren waar anderen allang hebben opgegeven.
    :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat zal een geslaagde dag worden, veel plezier.
    Groet Rinus.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat zal een geslaagde dag worden, veel plezier.
    Groet Rinus.

    BeantwoordenVerwijderen