vrijdag, mei 01, 2009

24: Lentejogging Deinze

De officiële uitslag bevestigd dat mijn netto tijd in Antwerpen 3h33m35s was. Onze reus had dat goed gezien in de krant.

Woensdag was er dan de JCA groepsloop. De klassieke 10,6K gelopen. Deze keer binnen het uur en GHS toch maar 136. Goed dus.

Vandaag waren we te Deinze (eigenlijk gisterenavond, gezien het late uur). Voor het 2° jaar op rij wordt het parcours van de winterjogging ook gebruikt voor een lentejogging op de vooravond van 1 mei. Voor 4€ hadden we ons loopje van 12,9K, en deze keer zelfs een bekerke water achteraf. Na de niet meer warme douche kregen we nog een grote fles Leffe als beloning. Nadien konden we nog genieten van een spaghetti en zo AC Deinze een beetje sponsoren. Het wedstrijdverloop was vrij rustig. Ik verkoos om een rustig tempo te lopen samen met Luc en Berlinda van JCA. Juist voor ons liepen nog een 7-tal JCA'ers. In de laatste kilometer waren ze precies wat aan het wachten, en wij versnelden om er bij te komen. Gevolg met 10 JCA'ers gefinished in de zelfde tijd 1h10m10s voor 12,9K. GHS 144, dus weer mooi rustig tempo kunnen aanhouden.



Straks de eerste communie van Erin, en in de namiddag een aflossingsloopke te Ertvelde. Morgen vieren we dan de communie met een feestje. En zondag is er een loopje van het Oostendse criterium. Het weekend zal er vlug op zitten. Ik wil ook al een beetje reclame maken voor het volgende weekend. Op vrijdag 8/5 om 19h30 is er in Aalter de 10 mijl (je kan ook 4 of 8K lopen op het zelfde tijdstip). Een mooi parcours. Door de 2 bruggen in elke ronde van 4K en door het vals plat van de Brouwerijstraat, is dit de ideale voorbereiding voor zij die de 20K van Brussel wensen te lopen. Alvast allen van harte welkom. En bij JCA, is de ambiance verzekerd hè.

3 opmerkingen:

  1. ik zal er zijn vrijdag
    voor een "rustige" 10 mijl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie loop heb je gedaan gisteren avond...ik kan helaas door werkomstandigheden niet lopen in Aalter. Succes met de organisatie.

    BeantwoordenVerwijderen