zaterdag, juni 06, 2009

32: halve marathon Lotenhulle

Brussel was pijnloos verlopen. Woensdag de JCA groepsloop. We waren met 18 (wat voor ons veel is). 10,6km zoals steeds in ongeveer een uur. Hartslag zeer laag kunnen houden en opnieuw zonder pijn. Wat dus beide goed is. Maar wel de prestatie van vorige zondag tegenspreekt.

Gisteren naar Lotenhulle. 2 Securex-lady's aan de start voor hun eerste 8km wedstrijd. Heb geprobeerd hun de nodige steun te bieden en de eerste 7 km was ongeveer aan 9km/h. Dan een 4 à 5km een inhaalrace om bij de bloggers (Nico, Peter en Vincent) te geraken. Doelstelling was 2h. De Garmin gaf 21,2 aan en die laatste 100m zorgden er voor dat we 1m naast ons doel kwamen 2h01. Rustige loop. Maar de benen voelden niet goed aan. En helemaal op het einde, zo de laatste 4km, begon de pijn aan de heup opnieuw.

Besluit: nog maar wat rusten. Ben wel ingeschreven voor de unieke marathon te Amesfoort. Dus vandaag doen we de trappistenloop te Ouwegem (samen met 2 van mijn zonen), en volgende week gaan we naar Amesfoort. Daarna opnieuw minstens 2 weken volledige rust.

6 opmerkingen:

  1. Dat is het summum van hardlopen samen met je zonen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi ja het was een mooi parkoer maar toch licht hellend op sommige plaatsen. De water voorziening was ook ok. Neem wat rust en het gaat je nog beter uitkomen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi ja het was een mooi parkoer maar toch licht hellend op sommige plaatsen. De water voorziening was ook ok. Neem wat rust en het gaat je nog beter uitkomen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie inhaal race...goed gedaan. Altijd leuk zo een trappistenloop.
    Succes met uw marathon.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Samen met je zonen de trapistenloop doen, het zal er heel gezellig worden! Veel plezier!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Veel succes en ja, die 2 weken rust nadien zullen zeker geen overbodige luxe zijn met die pijn in de heup

    BeantwoordenVerwijderen