vrijdag, oktober 03, 2008

Laatste vrijdagavondjogging 2008

Het vrijdag-avond circuit zit er na vanavond al weer op. Je kon kiezen tussen Kuurne voor het echt langere werk, of in Lotenhulle (voor iemand uit Aalter, in de achtertuin). In Kuurne zal het aantal bloggers nog groter geweest zijn. Maar met Xa4 was de man van de toekomst aanwezig. Dankzij Herman en zijn vrouwtje zullen weer heel wat joggers een foto rijker zijn. En Patrick had de regen kunnen trotseren en kwam de kleuren van Melsen verdedigen.

Te veel aan het tetteren bij de start, wat last van de regen, en zo werd de Garmin pas na bijna 2 kilometer gestart. 't Ging in 't begin rustig aan. Een groep van 7 JCA'ers aangevuld met nog enkele joggers legden in groep iets meer dan 10km af. De laatste 3km werd de groep nog uit elkaar gelopen. Zo konden we de 13km in 1h3m volmaken.

Drukke tijden, morgen staat Terneuzen op het programma, en morgen avond horeca-werkzaamheden. Hopelijk kunnen we zondag eens heel wat achterstand goed maken.

5 opmerkingen:

  1. In Kuurne inderdaad een aantal bloggers gezien en vooral veel, heel veel regen gezien (en gevoeld)!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vergeet niet te rusten voor Eindhoven!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Spijtig genoeg geen foto's deze keer, mijn vrouw was nog niet terug van haar werk toen we moesten vertrekken. Had de wedstrijd een half uur later gestart, dan had ze wel kunnen meegaan.
    De Garmin moet je inderdaad al op voorhand aanzetten. Ik heb zelfs het gevoel dat de mijne langer naar de satellieten moet zoeken als ik niet stil sta, maar het slechte weer zal er ook wel voor iets tussen gezeten hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja Cremke ge ziet het zitten é maatje , als jij in Eindhoven geen supertijd gaat zetten gaat niemand het doen ,ik ben je trouwste fan !!!:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hier zijn we zelf al !

    Onze PC problemen zijn nog verre van opgelost, maar af en toe komen we er al door...

    Suc6 volgende week he !!!

    BeantwoordenVerwijderen