maandag, oktober 04, 2010

week 39

Voorbije week
was er eentje met kids. De loopband bood nogmaals de oplossing. 2 trainingskes telkens rekening houdend met het haaswerk voor Eindhoven.
Training 1: 45m aan 9,5km/h gelopen, dan 10m aan 14km/h, en dan nog eens 10m aan 9,5km/h.
Training 2: 99m aan 9,5km/h
Dat tempo zou nu in de benen moeten zitten.

Garmin
Ondertussen wat Garmin problemen. Ben eigenlijk altijd tevreden geweest v mijn Garmin Forerunner 405. Echter het polsbandje is gescheurd. De batterij heeft maar een autonomie v e kleine 4h meer. En op de berenloop had ik GPS problemen (bleef satelieten zoeken). Wilde deze week opnieuw hem gebruiken, maar hij bleef satelieten zoeken. Heb dan maar de GPS afgelegd (eigenlijk nog het best voor een training op de loopband). Ook bij een nieuwe test blijft hij satelieten zoeken. Vind een levensduur van 2 jaar en 2 maand voor een toestel van 300€, toch aan de zwakke kant.
En voor Eindhoven, betekent dit dat we iets minder ondersteuning hebben om ons tempo mooi gelijkmatig te houden. Maar Jan heeft ook een Garmin (denk ik toch).

Komende week
is een zeer drukke loopweek. Er staan oa marathons in Eindhoven en Brussel geprogrameerd. Maar voor mensen met veeeeeeeel geld een of ander loopke in Hasselt. Zaterdag start ook het SSP criterium weer (Appelloop in Axel). Dat is in Nl en daar houden ze het "zuinig". Maar woensdag eerst nog eens met de JCA makkers de beentjes los gooien.

4 opmerkingen:

 1. Garmin resetten en eventueel updaten kan mss helpen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei...heb geen Garmin. Ik lees dat de kilometerpunten aangeduid zijn.6:24/km of 32 min per 5km. 't Zal zo ook wel lukken. Ik maak een tabelletje met de doorkomsttijden per km.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Joerie

  Ik bekijk juist nog eens mijn blog en zie je reactie staan.In Gent was ik haas voor Gino Dumon voor 3 uur 30 min maar helaas was het te hoog gegrepen voor hem.Na 15 km liep hij al aan meer dan 5 min de km.In Eindhoven loop ik niet daarentegen wel in Brussel waar er het Belgisch kampioenschap is.Alvas bedankt voor het aanbod voor te carpoolen.

  BeantwoordenVerwijderen