maandag, juli 21, 2008

Trio wedstrijdoordelen

Vrijdag een drukke (qua wedstrijden) loopweek afgesloten. En vandaag maandag een nog drukkere (qua kilometers) loopweek gestart. Vrijdag in St-Margriete (SM) en vandaag eerst in Grembergen (G), daarna in Kleit (K). De wedstrijdoordelen:
Prijs: Telkens 5€, maar gezien de langere afstand te St-Margriete scoort deze hier dus net iets beter. Dus SM=4, G=3 en K=3.
Sfeer: Telkens niet zo veel volk. Enkel de kermis bracht in Kleit ietsje meer supporters op de been. SM=1, G=1 en K=2.
Parcours: Sint-Margriete heeft een redelijk mooie en grote toer in het krekengebied. Echter zonder iets bijzonders te bieden. Grembergen had ook een vrij mooi parcours. En vanop de dijk langs de Schelde had je een mooi zicht op het vlakke landschap en de verspreiding van het deelnemersveld. Maar opnieuw zonder iets bijzonders te bieden. Kleit had een leuk maar (te) eenvoudig centrum parcourtje. SM=3, G=3 en K=2.
Bevoorrading: In Sint-Margriete werd gezien de grote toer een extra bevoorrading met bekertjes water voorzien. Hierdoor ongeveer om de 2,8km water. In Grembergen was er elke ronde water dus om de 3,8km en bij aankomst een AA-drink. Te kleit was er elke ronde (2,5km) een bekertje water. De bevoorrading bij aankomst was echter reeds weg bij aankomst van de laatste deelnemers. Een puntje waar deze nieuwe organisatie moet uit leren. SM=4, G=4 en K=3.
Douche: Telkens goed warme douches, maar te Grembergen was het zeer druk bij de douches. SM=4, G=3 en K=4.
Prijs/tombola: Te St-Margriete kreeg je een pak pannekoeken, een pakje gekookte hesp, en 4 yoghurtjes. Bovendien was er een ruime tombola waarvan de uitslag direct uithangde. In Grembergen was het zeer lang wachten op de naturaprijs en tombola (ik was al vertrokken naar Kleit en vernam via SMS dat ik een set glazen kreeg). Te Kleit deden ze enorm hun best om het te laten vooruitgaan, maar de aanpak was niet direct de beste. Maar ze kunnen nog leren hè. Naturaprijs was een salamiworst en een consumptiebon (Twv Leffe). En met de tombola had iedereen prijs. Immers als je niet getrokken werd kreeg je nog een salami. SM=5, G=1 en K=3.
En de totaalscores? SM=74%, G=52%, K=58% wat plaatsen 3, 28, en 37 oplevert. Ondertussen op 48 wedstrijden.

(Opm.: Klik op de tabel voor een grotere versie)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten