maandag, juli 07, 2008

Wedstrijdoordeel Melsen & Brugge

Door het drukke programma staan we er nog 2 achter.

Abdijbierenloop te Melsen:
Prijs 3/5: Inschrijvingsprijs 5€ voor 12km. Normale prijs
Sfeer 2/5: Behalve wat plaatselijke familieleden geen volk en aanmoedigingen.
Parcours 3/5: Gewoon middelmatig parcours.
Bevoorrading 4/5: Mogelijkheid tot bekertje water na elke ronde van 1,5km.
Douche 3/5: 2 warme douches, zorgde voor wat aanschuiven in een piepklein kleedkamertje.
Prijs/tombola 3/5: 8 Ename's is een vrij mooie prijs voor 5€ en wat zweet.

Eindscore 14° plaats met 62%

Guldensporen 10 mijl
Prijs 3/5: 10€ voor een 10 mijl is nog juist te doen. Zelf was ik bij de eerste 100 inschrijvingen en kreeg een aankoopbon van 10€ wat de deelname in feite gratis maakte.
Sfeer 4/5: Aan start en aankomst veel volk. Onder de weg 3x percussie muziek en ook in Moerbrugge en Oostkamp vrij veel volk en aanmoedigingen.
Parcours 4/5: Mooi parcours en Brugse markt met Belfort, Burg met stadhuis , Onze Lieve Vrouwkerk, Vismarkt enz zorgen zeker voor iets extra's. Maar een oude centrumstad zorgt ook voor verschillende verhoogde voetpaden, een paaltje in de weg, enz enz.
Bevoorrading 5/5: Typisch aan de grote wedstrijden, zwaar gesponserde bevoorrading die dan ook prima is. Om de 4km een flesje sportwater met sportdop.
Douche 3/5: Met JCA zelf regelden we onze eigen douches via een hotel vlak bij start en aankomst en verliep dit prima. De organisatie zorgde wel voor douches maar die moesten via een pendelbus. En deze (pendelbus) is volgens sommige bloggers wat klein uitgevallen om de massa naar het Bloso centrum te brengen.
Prijs/tombola 1/5: Nog enkele flessen sportdrank, alpro drankje en een anozel medailleke was de armtierige opbrengst van deze 10 mijl.

Toch nog goed voor een 8° plaats met 66%

3 opmerkingen:

  1. Ikzelf vond de sfeer in Brugge wat minder .... maar ja dat is soms een subjectief gevoel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is inderdaad subjectief, maar ik probeer toch zo objectief mogelijk te zijn door punten te geven op het geschat aantal supporters (0, 1 of 2 punten) en het al dan niet aanwezig zijn van extra muzikale-life ondersteuning (1 extra punt mogelijk). Als het publiek echt aanmoedigt of niet levert dan ook nog (0, 1 of 2 )punten op. Ik beweer niet dat dit de goede manier is, maar je maakt het zo wel wat objectief. Er was echt wel veel volk bij start en aankomst, er waren life-bands en een beetje aanmoedigingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het "Busje" was een grote tegenvaller , er zijn lopers zelfs TE LAAT !! aan de start gekomen ...dat is er toch over vind ik , in terugreisje met de pendelbus was er daar een groep zijn beklag aan het doen ...en terecht vond ik

    BeantwoordenVerwijderen