zaterdag, april 09, 2011

1 keer slapen

 Vandaag reeds aangekomen in Parijs. In een van de grote expositie-hallen was er de runnersexpo. Als voor een pretparkattractie moesten we tussen de dranghekkens aanschuiven. Maar alles verliep zeer vlot. Tenzij je uw identiteitskaart niet mee hebt. Hè Koen, of Jan. Op deze marathon geen pasta party. Maar Rice party. Voor slechts 5€ kregen we 300gr rijst met kip in curry-kokos sausje. Met banaan en 1,5l vitel er bij.
Nadien inchecken in het hotel. Daar kwamen we Maarten, Julie, Nico, Berry en Inge tegen. Nadat we op de running expo ook al de Spencers tegen gekomen waren. Bij het verlaten van die expo werd mijn naam zelfs geroepen. Ook Knesselare vaardigt hier een loper af. En dan nog een fikse avondwandeling van een uur of 3. Jan checkte het parcours langs de Seine. We vonden ook nog enkele Mochito's.
Het kaarsje in de Notre Damme zijn we ook gaan aansteken. Zodat niks meer kan mislopen. De metro bracht ons op onze stappen terug. Beetje energie sparen voor morgen. De start is hier al om 8h45. Klein probleempke. Ons ontbijt maar om 7h. Hopelijk geen buiklast morgen, en een PR voor Nico en Julie en allen die dit op hun verlanglijstje gezet hebben. Slaap wel, en tot morgen voor het verslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten