zaterdag, april 16, 2011

9° trainingsweek naar Visé

De 8° week was er eentje om snel te vergeten. Zondagavond reeds koppijn. Maar we bleven ons er door slepen. Maandag middag betekende dit nog een intensieve 11km. En op dinsdag zelfs een duurloop van 27,5km met daarin 9 intervallekes van 1200m (10 * 1km voorzien). Op woensdag was er dan de JCA loop. En ondanks het vrij lage tempo ging de hartslag de hoogte in. 10,5km maar nadien slecht slechter slechtst. Ook de nacht die er op volgde. Rusten zei de dr op donderdag, maar ergste lijkt al voorbij. Buikje werd maar langzaam beter. Maar op vrijdag deden we er toch een rustige lenteloop in Zelzate bij. 16,8km (ipv 18 aangekondigd) met oa Ronny King. Zaterdag naar Parijs. Dit keer wel met de auto. En op zondag daar een marathonneke afgewerkt. Ondanks de buikgriep toch heel wat kilometers getraind. Was dan ook kidsvrije week.

9° week is een rustige week. Heb kids, komt dus goed uit.
Ma rust
Di 8km herstel
Wo 12km extensief
Do rust
Vr 6km herstel
Za 15km lichte fartlek
Zo 21km extensief
Ondertussen zijn we al vrijdag. Maandag werd er behoorlijk wat afgewandeld in Parijs. Dinsdag voor de komst van de kids nog 16km gelopen. En toen was het op. Morgen naar Puyenbroek in Wachtebeke. Kids kunnen er spelen, en ik doe er een joggingske. En zal deze week vermoedelijk daarbij blijven.

Maar een geluk voor de kids weken. Vrijdag komen ze de loopband herstellen. Resten dan wel maar 2 weken meer met afbouw naar Visé. Hopelijk bekomen we goed van de buikgriep, de training is volgens mij vrij goed geweest. De conditie zat voor de buikgriep ook vrij goed. Hopelijk nog een deftige 60 op Texel en we kunnen een poging wagen. Maar we lopen al ver vooruit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten