zondag, april 03, 2011

8° trainingsweek naar Visé

Marathon op zaterdag was goed verteerd. Op zondag al weer rustig kunnen meelopen in een 10 km in de Blaarmeersen. Zo werd de 6° week goed afgesloten. De 7° week begon goed met een lastige training van 3 intervallen van 3 km. Op dinsdag kwamen de kids terug en de loopband is nog steeds stuk. Met 2 middagmeetings kon er ook 's middags niet veel gelopen worden. Woensdag wat vroeger gestopt en vlug nog een kilometer of 8 gelopen. Vrijdagmiddag naar de podoloog en zo nog eens 1,8km gelopen. In zo'n moeilijke rustige week telt zelfs zo'n klein beetje ook mee. Zaterdag en zondag nog steeds kids, nog steeds geen kilometers.

En voor de komende week?

Ma 3km inlopen. 10 keer 200m met 200m recup. En dan nog 8 keer 1km met 400m recup en 3km uitlopen
Di 12km extensief
Wo 21km extensief
Do rust
Vr 8km herstel
Za 15km fartlek
Zo 21km extensief
De kids zijn er nog tot dinsdag. Maar maandag middag doen we ons best om wat kilometers te lopen. Dinsdag doen we dan het interval trainingske dat vorige week weg viel. Woensdag rustige kilometers. Donderdag intervaltraining van deze week. En rest van de week kilometers doen. Met zondag de marathon van Parijs. Dus die achterstand moet goed gemaakt.

1 opmerking:

  1. Er gaat toch een hoop tijd in dat lopen zitten. We zijn er in ieder geval heel druk mee ;-) Succes in Parijs, ik ga me in Rotterdam proberen te vermaken.

    BeantwoordenVerwijderen