dinsdag, november 11, 2008

Kers op de taart

Sedert 2° weekend van mei met reclame T-shirt rond gelopen en vele malen geflyerd. Reclame gemaakt bij bloggers. Gisteren gans de namiddag en avond alles klaar gemaakt. Deze morgen vanaf 7h30 paraat.

En dan komen 340 betaalde voorinschrijvingen druppelgewijs binnen. Spreek je met voorlopig nog onbekenden. Komen vele bekenden binnen. Maak je kennis met de bloggers die arriveren. Ook daar ontdek je nieuwe gezichten. Af en toe nog een handje uit steken. En dan de bus op naar Deinze. Een jeneverbus volgens de gewoonte van JC Wevelgem als ze terug komen van de Kerstcorrida in Stekene. Maar deze keer als opwarmer. Verschillende bloggers (Frank Spencer, Tiny, Patrick, ...) en ook niet bloggers (bvb Antoine M.) vonden dit een goede, leuke opwarming. Waar ook nadien nog velen over spraken. Vervolgens in Deinze, ff wachten op ons op en top proffesionele fotografe voor een groepsfoto. Chris zou ook nog langs de overkant van het kanaal rijden om ons ook nog in Nevele en Landegem te "kieken". Ondertussen waren we dus op weg. De webloglopers als een groep werden enorm sterk gegangmaakt door Tiny (somigen verkozen een iets hogere versnelling, anderen liepen in een eigen tempo op maat). Het tempo was vanaf kilometer 2 steeds tussen 11,9 en 12,2. Heel mooi gelijkmatig dus. Een haasje die voor dit werk geschapen is. Bij de brug van Merendree gebeurt het traditioneel. Eerst een modderstrook, vervolgens de beklimming van de brug, en van dan af aan de wind op kop. Fré kwam op kop en vroeg wat de bedoeling was. Ik zei te wachten op de rest. Eerst kwam Vincent. Goed voor 1h49 te Eindhoven. En hij zag een tempo voor 1h45 wel zitten. Dan toch maar niet wachten op de rest, en een aanval op het PR van Vincent. Ook niet blogger Maarten Copieters was er nog bij en ook voor hem zou 1h45 een PR betekenen. Nu was Fré de haas van dienst, ik nam de 2° positie, en de waaier werd volledig met de PR aanvallers. Op 1,5km v d finish kreeg Vincent het wat moeilijker. Fré ging met Maarten door, ik nam Vincent verder op sleeptouw. We zouden 27s verliezen maar allen doken onder de 1h45. En binnen de 5m waren de meeste bloggers binnen. Allemaal een keurige tijd gelopen, elk volgens zijn mogelijkheden.

Ook nadien kon het niet stuk. Enkele traktaties, zelf gemaakt brood/peperkoek van Tiny, nog een loopshirt er bovenop (zeg nu nog eens dat Nederlanders zuinig zijn). De zaal werd reeds geveegd als de laatste bloggers vertrokken. Er werd nog wat nagepraat tussen helpers en bestuur. Binnen het bestuur leefde blijkbaar de optie dat dit de laatste organisatie was. Maar dankzij de helpers die er dit maal wel voldoende waren, de grote opkomst, de mooie eindwinnaar, de vele reacties, .... ziet men een 6° editie weer helemaal zitten.

Er zijn natuurlijk ook enkele aandachtspunten. De modderstrook zou uit het parcours moeten, de douches zijn te ver, accomodatie wordt te klein, ... Maar daar maken we natuurlijk wel werk van. Noteer alvast 11/11/2009 dus maar in de agenda. Wedden dat het nog beter wordt.

En aan alle aanwezige bloggers, van harte bedankt.

17 opmerkingen:

  1. kunnen we ons al inschrijven voor volgend jaar ?

    maar geef nummer 1 volgend jaar maar eens aan iemand anders :-)

    prima organisatie en ook proficiat met uw race

    BeantwoordenVerwijderen
  2. T'was allemaal in orde!! Volgend jaar loop ik ook mee.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 't was dubbel en dik super in orde, van de opwarming tot de après run! Gezlukkig dat ze een 6e editie zien zitten! Wat zouden we anders moeten doen op 11 november? Merci voor alles Cremke!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. 't was dubbel en dik super in orde, van de opwarming tot de après run! Gezlukkig dat ze een 6e editie zien zitten! Wat zouden we anders moeten doen op 11 november? Merci voor alles Cremke!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. 't was dubbel en dik super in orde, van de opwarming tot de après run! Gezlukkig dat ze een 6e editie zien zitten! Wat zouden we anders moeten doen op 11 november? Merci voor alles Cremke!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Blij dat het ondanks het weer goed verlopen is, en nu ga ik de andere verslagen lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dag Cremke,
    ge zijt zelf bedankt. 't Was dik in orde. U hebt dat goed gedaan en volgend jaar ben ik (zonder tegenslag) weer van de partij. Kijk naar Julie. Die is zo tevreden dat ze zelfs 3x een reactie plaatst :-)
    tot in den draai

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Joeri, blijkbaar hebt ge dat heel goed gedaan jong ... ik hoop er volgend jaar ook bij te zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Bedankt Joeri voor het plezante initiatief en de vele traktaten.

    ps: welk poederke heb je in die jenever gedaan.
    Ik kreeg op het eind zelfs vleugeltjes.
    (ik heb natuurlijk wel drie borreltjes soldaat gemaakt, misschien dat het daar aan lag :-) )
    Thanks !
    11/11/09 staat al genoteerd !

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De feestbus , de vele bloggers, de goede zorgen, de leute... die 21 km waren maar bijzaak zeker ? Zo'n leuke middag ! Merci voor het vele reclame maken, 't heeft duidelijk goed gewerkt !!!! Volgend jaar opnieuw ?

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Bedankt voor de puike organisatie!! Probeer deze volgend jaar ook weer op de planning te hebben en getuige de reacties op mijn blog gaan er meer me om deze happening mee te maken.
    Sjan en ik hebben ons kostelijk geamuseerd!!

    PS. recept volgt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. een van de leukste wedstrijden van het voorbije jaar , een pluim voor jou en je club echtwaar ,ik heb me wreed geamuseerd , bedankt voor de goede zorg en de ambiance overal !!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Zeker was het een geslaagde namiddag,nog maar weinig wedstrijden gedaan waar de sfeer zo goed was,ondanks mijn lekke band maakte de jenever veel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Een dag om nooit meer te vergeten : de organisatie, het gezelschap. Volgend jaar mag er iemand anders gekwetst zijn en fotokes nemen. Ik doe mee !
    En bedankt voor het hazen ! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Cremke, de organisatie was dik in orde, dus doe maar rustig verder. En die appeljenever deed me ook zweven, ik vraag me af of het wel jenever was???

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Zo een organisatie MOET gewoon terug doorgaan. Iedereen was content na afloop dus... Leuk u ontmoet te hebben. Hopelijk nog eens. Zo een toffe bende. Proficiat met de organisatie nog eens.
    Gr. Natalie
    http://www.bloggen.be/natalietijtgat

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Twas dik in orde vond ik. Normaal zijn we er volgend jaar terug bij. Tot bij een volgende afspraak.

    BeantwoordenVerwijderen