zondag, mei 10, 2009

28: Marathon du Louvre

7h15 op de parking v h provinciehuis te Brugge. Vandaaruit gratis busvervoer naar Lille. Iemand v d organisatie bezorgde onze nummers (we moesten niet aanschuiven bij de rest). Ze lijken mij wel minder een collectorsitem dan men had aangekondigd. In het hotel met omkleedgelegenheid konden we genieten van croisantjes, banaan, granenrepen, fruitsap, ... Na het omkleden kregen we een grote zak van 3 suises, en daar moest onze sportzak in. Dat afgegeven konden we naar de start. Zeer stipt, het startschot.

En we vertrokken rustig 9,7km/h in eerste kilometer. Dan 5K aan 10,8km/h. Tegen dan hadden we Lille gezien, werd het wat minder druk, en kon het tempo beetje omhoog. De volgende kilometers schommelde het tempo tussen 10,7 en 11,2. Uitgezonderd tsn 20 en 21K wegens een stop bij de bevoorrading. Ook tsn 33 en 34 nam ik wat meer tijd om ook een gelleke te nemen. De traagste kilometer werd de 38° waar we een hellingske voorgeschoteld kregen die mij aan de Tervurenlaan deed denken. In kilometer 39 een plaspauze. Maar daarna ging de snelheid terug naar 11km/h en hoger. Het tweede deel was duidelijk zwaarder door de hellingen, en de zon was nog harder gaan schijnen. Ondanks dat toch vrij goed stand gehouden. Er was 4x een kilometer die wat minder was, maar die hadden telkens hun reden. Het werd een zware marathon door warmte en door het parcours, maar ik finshte in 3h54m##s brut.

Nadien met de bus terug van Lens naar Brugge. En een warme, lastige dag en marathon zitten er al weer op. Het was marathon 9, volgende week zou ik aan nr 10 moeten geraken in Zeeuws Vlaanderen.

6 opmerkingen:

  1. Cremke je bent echt een crack!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weeral één bij op de marathonteller,op naar nummer tien en maak er maar een feestje van!Tot zaterdag.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Amai zeg jij gaat echt wel Koen achterna, de marathons stapelen zich op tegenwoordig

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je bent echt niet te onderschatten,knap gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja man, ferme prestatie alweer zenne, waar blijf je de energie halen?!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goed gedaan Cremke! Ik schrik er nog altijd van hoe snel jij herstelt, veel succes volgende week!!

    BeantwoordenVerwijderen