donderdag, januari 15, 2009

Van LPMM tot midwintermarathon

De LPMM zit er op. Maandag geen stijve spieren. Dat was fantastisch nieuws. Toch voelde het niet 100% goed. Voor de zekerheid geen hersteltraining, maar een wandelingske van 3 Km. En het was de rechterknie die het zwakke punt was. Na de wandeling was deze verslecht.

Dan maar gerust tot woensdag-avond. Want woensdag-avond is JCA groepsloop. Denk dat we met 15 waren. En nadien de verjaardag van onze secretaris nog gevierd. Ipv caloriën er af, zijn er weer bij gekomen. Het was een rustig duurloopke van 9,13km in 53m46s of 10,19km/h gemiddeld. En goed nieuws, de knie houd stand.

Nadien nog wat nagepraat. Met Kurt vooral over Apeldoorn. We gingen eerst niet inschrijven en de weers- en verkeerssituatie afwachten, en dus op het laatste moment beslissen. Maar gezien de weg er naar toe toch hoofdzakelijk autosnelweg is, en deze bijna altijd als eerste sneeuw- en ijsvrij gemaakt worden. Gaan we ons reeds inschrijven. En 't wagentje zit direct al vrij goed vol, we gaan met z'n vieren. Daarnaast zijn er nog wagentjes vol die we kennen die daar ook naar toe gaan. Gisteren avond nog een probleem ondervonden, het online-inschrijfformulier is enkel voor Nederlanders bestemd. Heb dan maar al een mailke gestuurd. Dus onze 2° marathon voor 2009 wordt de midwintermarathon te Apeldoorn en dit op 1 februari. Nog slechts 2 weken dus.

Vlug een planning opstellen om aan de nodige kilometers te komen. Na Genk is het rusten tem vrijdag. Zaterdag doe ik Westdorpe en zondag Deinze. In Deinze is het de bedoeling om 2 rondjes extra te lopen. Volgende week zou ik dan toch aan een 70 tal kilometer willen komen met in het weekend de Dow-loop te Terneuzen en de Run-for-fun-leffe loop. En daarna een rustige week met op zondag Apeldoorn.

"A man needs a plan" zong Roland. En zo zijn wij alvast weer voor enkele weken goed.

11 opmerkingen:

  1. Je bent een "echten" aan 't worden hé!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja zeg....je programmatje staat aardig vol met 2 wedstrijdjes per weekend. Succes.
    Groetjes Natalie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo gaat dat rap! Veel succes in het Nederlandse!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Pff amaai, ik zit hier al vol spanning uit te kijken naar september, om dan mijn marathon te lopen, maar jullie loper er elke maand ééntje, straf ze!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. The man with a mission. Goe bezig zou ik zeggen. Doe da goed, succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Proficiat! Met je derde marathon in juist drie maanden tijd voldoe je aan het "bronzen level" om lid te mogen worden van de prettig gestoorde 8) Marathon Maniacs Club. Zie http://www.marathonmaniacs.com/criteria.html

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Da wordt hier precies ook een deftig marathonmanneke :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Amai uw planning blijft goed vol zitten precies.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Koen Vansteenkiste achterna ?
    Straks loop je ook rond met een shirtje van de “100 marathons club”.
    Je bent alvast op de goede weg ...

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Kilometervreter , je moet nogal een sterk gestel hebben om dat allemaal te bolwerken . Regelmatig sloefjes aankopen , neem dat maar mee op in je planning .

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Toch voorzichtig zijn he Joeri. Blessures komen meestal wanneer je je op zijn best voelt. Maar voor de rest: Geniet ervan ! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen