maandag, september 29, 2008

Aftellen

Het moest een drukke week van meer dan 100km worden. Het werden er net geen 90. Toch voel ik er mij volledig klaar voor. De nodige arbeid werd geleverd, dat zie je aan de voorbije weektotalen.

En in het weekend nog 2 leuke wedstrijden. Op zaterdag een leuke relatief rustige loop in groep, en op foto vastgelegd door Herman's vrouwtje, fotografe. En op zondag rustig gestart pratend over de Spartathlon met de ervaren Verdonck en met de organisator van Westdorpe. Ook dit werd op foto vastgelegd door de organisator van volgende week te Terneuzen, en ook de organisator van de eerste Zeeuws-Vlaamse marathon in 2009, Marlon Roels.


Naast het fotomateriaal waren er de ontmoetingen met de bloggers. Op vrijdag probeerde Feestneus Nico mij nog te vlug af te zijn in de sprint. En op zaterdag was het een eerste ontmoeting met de eigenaar van een van de mooiste blogs, namelijk Dirkjogt. Hij heeft het SSP criterium als doelstelling genomen. Had zaterdag niet veel tijd, wegens kermis in Aalter en banket van het werk, maar het SSP criterium is mij ook niet onbekend en vermoedelijk is het tot binnenkort. Zo waren we vandaag opnieuw klaar voor een zeer rustige duurloop 9,91km met GHS 133. We gaan dus nog 14-dagen uitbollen.

2 opmerkingen:

  1. Succes met den afbouw, mooi grafiekske :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel plezier met de tapering off. En misschien tot in Eindhoven.

    BeantwoordenVerwijderen