vrijdag, september 26, 2008

Kinderspel

Vrijdag 26/9/2008, nog eens tijd om wat extra kilometers te doen. Dit keer in St-Laureins waar de Krekenlopers een manche van hun criterium hadden. In een ruime groep van meer dan 10 lopers gelopen met oa Feestneus Nico en ook Herman liep een tijdje in ons groepje. Uiteindelijk 14,11km in 1h11m45s. Dit dankzij een pittige eindsprint, want enkel zo kon ik Feestneus Nico nog 2 seconden voorblijven. Hij heeft aan zijn reisje met loopband alvast een stevig sprint overgehouden.

Maar dit alles is maar kinderspel in vergelijking met het reisje dat krekenloper Luc De Jaeger aan het maken is. Hij vertoeft momenteel in Griekenland. Hij is daar één van de 4 deelnemende Belgen aan de 246km lange Spartathlon. Je kan hem volgen via de live result pagina van de officiële site. Terwijl hij op checkpoint 10 nog als 3° Belg of 181° zat, was hij aan checkpoint 22 nog steeds 3° Belg maar reeds opgeklommen naar positie 143. Zopas is hij ook checkpoint 35 of 124km ver gepasseerd. En dit als 1° Belg in een 90° positie. Dan zijn onze loopjes maar kinderspel hè. Doe zo verder Luc, en hopelijk zien we morgenochtend uw finish tijd.

6 opmerkingen:

  1. aaaaah dat was sprinten ? ik dacht dat je een intervalleke aan het doen was :-)

    je was een uitstekende buschaffeur :-)

    en kom maar af voor reklame te maken volgende week in Kuurne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Was er graag bij geweest maar 'k ga vandaag eens naar Ertvelde kermisjogging, mooi eindsprintje precies...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Luc is aangekomen
    29st in 31 uur en een beetje

    PS kan jij zien aan welke snelheid wij de laatste 200m hebben gelopen ?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Maar wat jij doet is ook niet mis. Ik heb dan misschien iets meer wedstrijden, maar in wedstrijdkilometers steek je er lengtes bovenuit.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Man man man !! ge doet er nogal aan door ...denk dat jij ook ooit nog die Spartacus dinges ga lopen gelijk ge bezig zijn :-) jij gaat inEindhoven iedereen verbazen !!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dik in form voor Eindhoven zo te lezen,ga zo door jong,amaai goed bezig gij!!!

    http://www.bloggen.be/funrunner/

    BeantwoordenVerwijderen