donderdag, maart 20, 2008

Abo

Sedert dat ik mij loper noem 4° keer naar de huisarts. Normaal ga ik daar voor mijn kinderen, nu heb ik zelf bijna een abo. 1° keer rust, daarna doorverwezen geweest en na een scan en een 6-tal bezoeken aan 2 verschillende specialisten uiteindelijk in steunzolen geresulteerd. 3° keer rust, en nu terug doorverwezen naar Dr Pascale Rombauts te Damme. Gelukkig kan ik morgen een gaatje in de agenda opvullen. Moet dus geen 3 à 4 weken wachten. Via de begeleidende brief weet ik nu ook beter waar het om gaat. De knieschijf wordt op de plaats gehouden door verschillende spieren/pezen. Op de tekening gaat het om een rechterknie, maar ik duide met een pijl aan om welke spier/pees het gaat "retinaculum patellae medialis". Bij mij is het wel de binnenkant van de linkerknie.

2 opmerkingen:

  1. Op de foto te zien is het waarschijnlijk dezelfde plaats aan de linkerknie waar ik ook al een maand mee sukkel.Deze week maandag 17/3 moest ik na 4 km stoppen met pijn en heb daarna niet meer gelopen.Morgen probeer ik het op de hazegrasloop en zal zien wat het geeft.Anders wordt het volgende week ook de dokter raadplegen en geen marathon in Antwerpen.

    groetjes

    Johan Watthy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hopelijk valt het verdict een beetje mee. Als het die patellapees is, daar bestaan zo van die speciale bandjes voor, die helpen wel. Veel beterschap.

    BeantwoordenVerwijderen