zaterdag, maart 22, 2008

Wedstrijdoordeel

Niet echt een wedstrijd, maar neem hem toch op in het lijstje. Nr 11 van dit jaar werd de trapistenloop te Kruishoutem. Geen wedstrijd want vrije start tsn 14 en 17h. Gewoon per ronde Finse piste van 1km een Ename verdient. Geen wedstrijd maar mee in het lijstje, beoordeeld. Streng maar rechtvaardig:
Prijs 4/5: Had vooraf ingeschreven en spaarde zo een € uit. Betaalde 5€, wat voor een trapistenloop niet veel geld is.
Sfeer 0/5: Is wel leuk lopen, rustig in een groepje van de joggingclub. Maar de sfeer langs het parcours was 0. Mede door het weer, want vorig jaar was er nog een jeugdbeweging actief langs de zijlijn.
Parcours 3/5: Goede ondergrond die Finse piste. Het "vals plat" maakte het lastig, maar wel extra leuk. Beetje jammer van de vele regen want daardoor was er een slecht stukje in het parcours.
Bevoorrading 0/5: Geen bevoorrading.
Douche 3/5: De douche was niet koud, maar ook maar net lauw genoeg. Zeker met de hagel onder weg zou ietsje warmer deugd gedaan hebben.
Prijs/tombola 5/5: Direct na uw 10km kan je uw 10 Ename's in ontvangst nemen. Een mooie beloning, en suppersnel bediend.
Eindtotaal 52% dankzij de mooie beloning, en hierdoor een gedeelde 7° plaats op 11.

Voor een duidelijkere, grotere weergave klikken op onderstaande tabel.

2 opmerkingen:

  1. Hey , idd Willy had ook een mooie tijd zie ik. Bij deze een aangename kennismaking en hopelijk tot een echte kennismaking !!! En niet teveel drinken he van die Ename's . Greetzzz Gwen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja amai zeg, jij rijgt de wedstrijden ook aan elkaar! Hoeveel wil je er zo doen op één jaar tijd? Ben wel eens beneiuwd welke er als winnaar gaat uitkomen!

    BeantwoordenVerwijderen