dinsdag, december 23, 2008

2 x Blaarmeersen

Weet niet als het nog steeds de 25K, en/of de koffie's van zondag zijn die in de kleren zitten. Maar het lopen gaat al 2 dagen niet echt fantastisch. Heb wel wat kilometers gedaan. Maar de omstandigheden...

Ma middag: 2 toerkes Blaarmeersen wat 10,64K is à 9,5km/h en GHS 143 (dit laatste is toch klein beetje te hoog gezien de snelheid)
Vandaag Di middag: 1 toerke tot aan het nieuw lusje, en dan in omgekeerde richting terug. Wat 8,42km is à 10,0km/h en GHS 146. Alweer een beetje te hoog gezien de snelheid.

Op loopvlak is het nu rusten tot vrijdag-avond. Dan staat de kerst corrida te Tielt op het programma. En miss doen we er nog een 81° bij, kreeg een uitnodiging voor trapistenloop in Zulte. Nu zondag doen ze er ook een "Glazen huis" actie. En wat het Glazen huis betreft. Daar gaan we deze avond eens een kijkje brengen. En de kerstperiode wordt horeca periode. Zowel woensdag, donderdag als vrijdag. 't Jaar gaat er vlug op zitten. En daarna zal de eerste marathon er al even vlug ook zijn.

8 opmerkingen:

  1. Tja..Cremke en voor je het weet zit je de volgende terugblik alweer te schrijven!! Zo snel lijkt jet te gaan;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Succes in Tielt.
    Gr. Natalie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De benen komen juist op tijd in vorm voor Vrijdag je zal zien,Prettig kerstfeest

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je zal zeker uitgerust zijn Vrijdag,dan kan je er weer tegenaan gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bezige bij, zo te lezen! Neem je af en toe nog tijd om te rusten, eten, slapen ...??? Veel succes met alles in ieder geval!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die trappistenloop in Zulte zien we wel zitten. 't is vlakbij, ik hoef me niet te haasten én 't is voor een goed doel :-)

    BeantwoordenVerwijderen