vrijdag, december 12, 2008

Toerke Julie

Vandaag zou ik het er op wagen. Gestart à de topsporthal, vertrouwd rondje binnen de Blaarmeersen tot aan de vroegere ski-piste. Daar onder de treinen door om op het parcours van Julie de kilometervreter terecht te komen. Direct links en je krijgt meteen het mooiste stukje van het tourtje voorgeschoteld. Slijk, slijk en nog eens slijk. Eenmaal aan de Leie was het leuk. Langs de haven, boerewegel naast R4, over fietsbrug (Sneppe) om aan de overkant terug ff langs R4 te lopen en dan een heel lang stuk langs het mooie Leielandschap. Tot je in Drongen juist achter de kerk uitkomt. Dan naar de watersportbaan, klein stukje er rond en je bent opnieuw bij de topsporthal. 11,8km in 1h06m34s of 10,64km/h met GHS 150 en MHS 161. Miss klein beetje te hoog. Maar dat zal wel door dat klein beetje extra zenuwen van het onbekende parcours zijn. Hierbij nog het parcours, dat jullie meer dan waarschijnlijk al kennen van bij Julie.

6 opmerkingen:

  1. volgende keer dan maar met Julie meegelopen? of is dan helemaal je hartslag skyhigh?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me niet zo een licht lopend omloopke met al dat slijk maar daarom nie minder leuk natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. elabakes, dat ziet er een tof toerke uit :-) Ja, normaal ligt het daar niet zo slijkerig, maar ze zijn daar just aan het werken he. Vond je dat stuk langs de Leie (van af de brug op de R4 naar beneden) niet ZALIG? Ikke wel anders! Blij dat je het gevonden hebt! Smaakt het naar meeR?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zou je ook eens samen moeten doen. Samen genieten van een mooi rondje is dubbel genieten!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi om te lopen,dat slijk is iets minder,misschien iets lastiger.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Misschien een idee voor een weblogtraining ergens in 2010? Wij horen zoveel van dat parkoer, ik wil daar ook eens lopen!!

    BeantwoordenVerwijderen