woensdag, december 10, 2008

JCA groepsloop

Denk dat we met 15 lopers waren. Een hele tijd geleden dat we met zo veel waren. Onze secretaris is nog steeds gekwetst en reed achter met de wagen. Dit zorgt voor wat extra licht. In de eerste 1500m had ik een "activeringshartslag" (160 à 175). Wat een vrij lange afstand is, maar daarna zakte hij naar de normale waardes. Na 4km een plaspauze, gevolgd door een intervalleke om de opgelopen achterstand terug goed te maken. We liepen 9,15km à 10,1km/h gemiddeld. GHS was 141, en MHS 174. Na het dipje van zaterdag, zorgen de 2 trainingen van deze week opnieuw voor een goed gevoel.

5 opmerkingen:

  1. Zal inderdaad goe verlicht geweest zijn! En een mooi zicht voor de secretaris, zo al die verlichte poepkes, ge zoudt van minder in kerstsfeer komen!!!
    Greetings

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi trainingske. Zo een volgwagen is wel een luxe bij jullie.
    En vooral veilig.
    Gr. Natalie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb zelf ook een dipje.Ik ben vrijdag bij de specialist langs geweest en hij had geen goed resultaat.Aan mijn rechtervoet heb ik een ontsteking van het peesblad van de hiel(hielspoor) en mijn linkerknie is ontstoken aan de binnenkant(tendinitis).Voorlopig ben ik dan nog niet ingeschreven voor de LPM marathon omdat de arts mij loopverbod gaf.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed nieuws en na de dip komt altijd de opleving!.
    Groet Rinus.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Vorige week reed ik ook achter, en al die looppakken met de reflecterende strips is inderdaad een leuk zicht. En zo lopen is inderdaad luxe, alleen jammer dat er een gekwetste voor moet zijn. Ondertussen voel ik mij alweer helemaal opleven en is het dipje zo goed als verleden tijd. Voor mij voorlopig geen hielspoor of iets anders. Ik ben wel ingeschreven voor LPM-marathon. Genk hier komen we

    BeantwoordenVerwijderen