zaterdag, juli 19, 2008

Cameradostocht

Het was de 4° keer deze week dat de loopschoenen aan gingen. En reeds de 3° wedstrijd. De rest van de week (2 dagen) gaan we nog fietsen met het werk en naar de verjaardag van schoonmoeder. De loopweek zit er dus wel op. Ondanks dat het tot nu toe druk leek, is dit een relatieve rust week. Wat je aan de weektotalen eigenlijk wel kunt zien. Deze week beperkt op 47Km.

De Cameradostoch is gekend voor zijn mooie maar grote toer door het krekengebied, waarbij je de kerk (start- en finish-plaats) constant ziet staan. We (samen met "feestneus Nico") starten helemaal achteraan. We begonnen aan onze inhaaltocht. Maar de slachtoffers deden maar 1 of 2 ronden. Tot we Adelin van de Runners Evergem tegen kwamen. Oef we waren niet meer de laatste. Op dat ogenblik kwamen we bij een groepje met hoofdzakelijk JCA'ers. In dit gezelschap werden de overige kilometers rustig afgehaspeld. Alhoewel rustig? Het tempoverloop vertoont toch 3 verdacht snellere intervals (per 880m).

Uiteindelijk werd ik 59° op 63 in 1h31m42s of 11,032km/h. Een vrij rustige loop om de rustige week af te sluiten. Volgende week: veel langzame kilometers.

2 opmerkingen:

  1. "langzaam maar zeker" een ijzersterk motto! tot op één van de wedstrijdjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie liepen er ontspannen bij, de foto's staan op mijn blog, als je de originele wil stuur ik ze anders wel door via mail, alé tot later ik sta klaar om naar hasselt te vertrekken, bye...

    BeantwoordenVerwijderen