maandag, april 28, 2008

Officiële uitslag Vullaertloop Oedelem en Sint-Jansloop Oostende

Na de uitstap naar Roeselare, zaterdagmiddag op het laatste moment beslist om toch nog naar Oedelem af te zakken. Het werd een leuke loop. Eerst twee rondjes van 4km in een mooi vlak tempo aan 5m30 per kilometer (juist geen 11km/h). Daarna een derde en laatste 4km rondje aan 4min30 per kilometer (13,3km/h). Wat een eindtijd van 1h1m54s opleverde. Voorlopig staan er nog geen uitslagen online. Maar hou de site van AC Berhout in de gaten. Daar komt hij eerst daags.

Zaterdag nog in de horeca doorgebracht tot 1h 's nachts. Deze morgen om 7h30 er terug uit om naar de opendeurdag te gaan in de middelbare school te Aalter. Vlug nog iets gegeten. En naar Oostende. Ik zou er kalmpjes lopen. Maar de jogging maakte deel uit van het Oostends loopcriterium en daarin scoort Marie-Jeanne van JCA vrij goed. Dus samen met Christiaan en Geert haar 2 ronden ge-gangmaakt. De dames moesten maar 2 rondjes, wij dan nog ons 3° rondje af-gehaspeld. En je zou zeggen Oostende, aan 't zeetje, zal wel plat zijn. Mis patat. Hadden ze daar een brugske geplaceerd dat we van 3 verschillende kanten mochten beklimmen. En dat 3 keer. Toch afgeklokt op 50m24S. Ook hier nu nog niet online. Maar op de site van het Oostends loopcriterium zal hij zeker komen te prijken.

Een druk weekend zit er op. Morgen maandag normaal wat fietsen. En dan staat er al weer een lang en druk weekend voor de boeg. Voor zij die nog niet weten waar naar toe...., enkele mogelijkheden.
Woensdag-avond Brielmeersen Deinze
Donderdag Aflossingsmarathon Ertvelde (ingericht door Evergem)
Vrijdag-avond Waarschoot
Zaterdag-namiddag Kluisbergen
Zondag-namiddag Dwars door Brugge.
En ondertussen zal iedereen nog wel hier of daar naar een communi-feest mogen/moeten zeker. Ik heb alvast ook een plechtig communi-kantje. Maar nu vlug genieten van een beetje nachtrust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten