zaterdag, april 05, 2008

Uitslag Lentejogging Zelzate

Gisteren, Vrijdag 4/4 kon je op de lentejogging te Zelzate kiezen tussen 1 tot 4 rondjes van 4,5km. Zou meelopen met Wim en doelstelling 1h30 voor 18km, of 12km/h. Toch stevig tempo als je het mij vraagt.

De eerste 3-tal kilometers had ik het wat lastig. Daarna kwam ik er wat door. We passeerden na 1 rondje in minder dan 20m. Zou 13,5 gemiddeld zijn. 't is niet moeilijk dat het wat lastig gaat. Na 2° ronde precies 40 min. Dan kwam reeds het idee dat de vermelde afstand niet juist was. Ronde 3 doorkomst na 59m. En finish in 1h18m. We waren met 4 samen, waarbij ik als 2° over de lijn kwam. Sta als 4° vh groepje in uitslag met meer dan 20 seconden achterstand. Tijd zal ongeveer 1h18m31s zijn. Dit zou 13,78km/h zijn. Amai.

In de kleedkamer zei iedereen dat de afstand niet juist kon zijn, of dat ze ongelooflijk goed en zelfs beter dan verwacht in form waren. Gelukkig is er tegenwoordig Internet en meer specifiek Google Earth. De detailplannen van Zelzate zijn zeer goed en tekende het parcours zo goed mogelijk na. En een rondje is 4 ipv 4,5km. Dus 1h18m31s voor 16km is 12,23km/h met GHS 169 en MHS 182. Toch nog een mooie test, die bevestigd dat de conditie terug de goede kant uit gaat.

We liepen een zeer vlak tempo. Als we na één ronde verschoten van de snelle tijd, zijn we ietsje vertraagd, maar kwamen een kilometer of 2 verder automatisch opnieuw in het zelfde tempo. Tenslotte versneld om nog een loper in te halen, maar collegiaal bij hem gebleven (en dus beetje vertraagd) om in een groepje van 4 te finishen. Hieronder de grafiek van het tempoverloop:

2 opmerkingen:

  1. als er iemand een digitale versie van de uitslag zoekt. Ik heb de eerste 3 afstanden op de website van acnieuwespikes.net staan.
    Ik ben nog op zoek naar de uitslag van 4 ronden, als iemand deze heeft, kan hij deze inscannen en mailen (zie website)?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We're a bunch of volunteers and starting a new scheme in our community. Your web site provided us with useful info to work on. You have done an impressive process and our entire neighborhood might be thankful to you.

    Check out my blog acoustic guitar chords for beginners

    BeantwoordenVerwijderen