zondag, februari 03, 2008

1/2 marathon Cadzand

Een drukke zondag in Cadzand met uiteindelijk 363 finishers op de 1/2 marathon. Het parcours was zéér mooi, en ook zeer lastig. Met oa verschillende keer bergop-bergaf door de duinen, en verschillende keren het strand op en af. Hier en daar maakte het zachte zand het knap lastig. De stijlen op de golfbrekers braken telkens het tempo als je er zijdelings tussen moest kruipen. Met deze foto er bij begrijp je vast wel wat ik bedoel.

En alsof het parcours op zich nog niet lastig genoeg was, blies er nog een fel windje ook. Gelukkig gekozen om het kalm aan te doen, en zo konden we ondanks het lastige parcours in de laatste 5 km toch nog eens een tandje bijsteken. En de andere inhalen is altijd leuker dan ingehaald worden hè. Maar ook aan de grafiek is het te zien dat we het kalm aan deden. Ik ging niet veel in het rood (Z4) of in het donkerrood (Z5).

De inspanning leverde een mooie tijd op 1h42m38s. Benieuwd naar andere uitslagen. Die vindt u hier.
Na de inspanning terug naar de sporthal waren we te weten kwamen dat niet enkel het zee-water, maar ook dat van de douche behoorlijk koud was. Het inschrijvingsgeld was slechts 5,5€, maar de naturaprijs was enkel een balpen. Wel had ik geluk, als tombola werden een 10-tal slagroomtaarten verloot, en ik mocht er voor één keer eentje mee naar huis nemen. En nu smakelijk hè

1 opmerking: