zondag, februari 24, 2008

Lange duurloop

Vandaag stond een 2h45 duurloop gepland. Vanaf 10h was er de traditionele JCA bosloop. Daarom vanaf 8h met Wim een parcours van 2h gelopen. Van het Hooghoed in Aalter naar het Bulskampveld in Beernem en in Kruiskerke ook nog een bosje meegepikt. Zeer bosrijk dus, afgewisseld met enkele verharde wegen. Hier het plannetje:

Vervolgens een banaantje en mueslireep, en we waren klaar om nog 2 rondjes van 3km mee te lopen met de rest van de JCA'ers. Daarmee kwamen we vandaag aan 25,92 en bracht dit het weektotaal op 89,34km.

Nu een zeer rustige week en dan de week afsluiten met Oostende - Brugge.
Een klein probleemke. Vorige maandag badminton gespeeld, en sedert dien last van de linkerknie. Maandag hiervoor de km's beperkt, woensdag en vrijdag geen last. Zaterdag opnieuw een beetje gevoeld, maar die ene laatste training van vandaag wilde ik niet laten schieten. Nu beetje last. Maar met de rustige week voor de boeg zou dit hopelijk geen probleem mogen opleveren.

3 opmerkingen:

  1. Amai, met zo'n weektotalen zou je denken dat je al voor een voorjaarsmarathon aan het trainen bent. Zeker dat je tot oktober gaat wachten?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zijn idd veel km, kan niet anders dan een mooie marathon worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb jij al eerder in Axel gelopen? Heb jij een idee hoe het parcours er uit zien, welke bevoorrading etc?

    BeantwoordenVerwijderen