zondag, februari 10, 2008

Afronden Carnavalsweek

Zaterdag-avond was het dus het JCA eetfestijn. Dankzij traiteur Van Mullem uit Knesselare hebben we nog maar eens een paar kilootjes te veel. De komende dagen mogen we de broeksriem aanspannen. Uiteindelijk om 2h in 't nestje.
Vandaag stond de laatste winterjogging van AC Deinze op het programma. Dus om 8h15 er uit. Alweer te weinig geslapen. Op naar de brielmeersen

Waar 12,9 km op het programma stond, dwars door dit mooie domein. Ge-eindigd als 63°/88 finishers. Na 2 rustige ronden doorgekomen à ongeveer 11,8km/h. En na de 3° ronde, gefinsihed in 1h03m48s of 12,13km/h. Na een lastig weekend, een mooie laatste ronde (al zeg ik het zelf). En door het uitgebreid loslopen vooraf komt het weektot toch nog op 68,25km.

Niet de geplande 90, maar hopelijk is deze beperking de oplossing tegen de kleine terugval.
En doordat we gistern nog opgebeld werden voor een extraatje, hebben we het weekend na de jogging afgesloten met wat opdienen in de horeca. Nu vlug bedje in, om het weekend toch gerecupereerd af te kunnen sluiten. En er morgen terug in te vliegen op 't werk.

1 opmerking:

  1. Knap gelopen daar in de Brielmeersen, en dat ondanks een korte nacht. MAar amai, als jij met die snelheden "maar" 63e op 88 deelnemers eindigde, dan ben ik héél blij dat ik daar niet aan de start stond. Dat waren precies allemaal hazen!

    BeantwoordenVerwijderen