zaterdag, mei 17, 2008

Kort verslag St-Rembert Corrida Torhout

Gekozen voor Torhout ondanks de vele joggingsmogelijkheden die er waren. Prachtige weersomstandigheden deze avond. Niet meer TE warm, en we kregen geen plensbui. In het grote pak (bijna 1000 finishers) vele bloggers. Eerst een klein rondje van 1,75km door het centrum met heel wat belangstelling. Vervolgens een grote ronde die ons door een bos loodste. Dit maakte de jogging mooi en afwisselend. Helemaal op het einde terug het centrum in om te finishen. Eindtijd 45m15s of 13,26km/h MHS 184 en GHS 173. 1/10 van de lopers had prijs met zijn borstnr (eindcijfer 9). En als er zo veel prijzen zijn, maakt zelfs cremke een kans. Ik ging naar huis met 3 DVD's van De Morgen (Beste Europeese Films) en een piraten-speelpiama. De klein mannen zullen tevreden zijn. Na een welverdiende douche konden we nog napraten met de vele aanwezige bloggers. Zoals te verwachten was, was de sporthal reeds behoorlijk leeg gelopen als we huiswaarts keerden. We zijn niet meer op vrijdag thuis geraakt. Maar later zeker nog meer.

3 opmerkingen:

  1. Dag Cremke, dikke proficiat met uw resultaat en 't was nog een gezellige babbel achteraf ook. Misschien moet ik in de toekomst iets meer cremkes op mijn menu zetten! succes met uw volgende wedstrijden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kan jet PR lijstje nogmaals aanpassen. Proficiat ! Merci voor d'ambiance gisteren en succes voor BXL, nog een PR komt er dus aan !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Alé ge zijt toch nog thuis geraakt !! PLAKKER !! :-) karakter voor te lopen dat hebt ge wel in overvloed hé maar om naar huis te gaan OOOOOOOOOLAAAA !!

    BeantwoordenVerwijderen