zaterdag, mei 17, 2008

Wedstrijdoordeel St Rembert Corrida Torhout

Ondanks de vele mogelijkheden dichter bij huis, koos ik toch om naar Torhout te trekken. En ook hier volgt dan ook de beoordeling.

Prijs 2/5: Vooraf kon je inschrijven aan 8€, de dag zelf aan 10€. Dit is zeker een iets duurder dan de gemiddelde jogging, maar verder zal je lezen dat dit ruimschoots goed gemaakt wordt door de naturaprijs.
Sfeer 3/5: Vooral in het centrum was er toch redelijk wat volk komen opdagen. Dus iets meer dan gemiddeld volk.
Parcours 4/5: Opnieuw een mooie combinatie van een centrum-loop en toch via een grote lus door een mooie bosstrook. Zeer mooi parcours.
Bevoorrading 2/5: Het duurde iets meer dan 6km toen we aan de eerste bevoorrading kwamen. En aan de aankomst een blikje Aquarius. Niet slecht. Maar mocht er aan de 1,7km en aankomst een extra waterstand zijn (dit kan met 1 stand), zou dit reeds een enorme vooruitgang zijn.
Douche 5/5: Dankzij de zeer mooie infrastructuur moesten we niet aanschuiven en konden direct een lekker warme douche nemen.
Prijs/tombola 5/5: Je kreeg een naturaprijs direct na aankomst die ruimschoots uw inschrijfgeld overtrof. Koekjes van de Strooper twv 12€. Nog aangevuld met een grany koekje, een klein natuurlijk zeepje, een tabletje ter bevordering van de spijsvertering, een energiedrankje van 15ml en nog 2 natuurlijke Ginseng snoepjes. 1/10 kreeg een prijs in de tombola, eveneens direct na de aankomst. Alle deelnemers met een nr eindigent op 9 kregen nog een extra prijs. Nog enkele topprijzen werden onder de aanwezigen verloot.

Ik mocht kennismaken met Walter, een zeer gedreven organisator die van een lokaal evenement iets mooi maakt. Volgens mij veel interesanter voor de deelnemers dan wat je in Knokke, Gent, Brugge, Oostende op de groote lopen krijgt. Ondanks de iets duurdere prijs, scoort zijn organisatie dan ook uitstekend en komt op een verdiende eerste plaats. Klik op tabel voor groter formaat:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten