zaterdag, mei 10, 2008

Wedsttrijdoordeel

Normaal: streng maar rechtvaardig. Maar als lid van de organiserende JCA, zal het deze keer wel subjectief zijn.

Prijs 3/5: 5€ is de gemiddelde prijs voor een jogging. (Deze is nog objectief)
Sfeer 2/5: Door het zeer goede weer stonden wat meer omwonden op de uitkijk, maar veel supporters en volk is er niet echt. (Nog streng en weinig punten)
Parcours 4/5: Vooral de afwisseling van enerzijds direct na de start in een zeer landelijke omgeving te komen, en anderzijds na een goeie 2km toch terug in een centrum-straat te lopen maakt dit een zeer mooi parcours. Ook het selectieve van het parcours door de 2 bruggen en de lastige Brouwerijstraat maakt dit voor mij een mooi parcours. Bovendien is het niet steeds trotoir op en af, enkel juist voor de aankomst is er zo ééntje die een gevaar is voor blessures. (Zal wel wat subjectief zijn zeker)
Bevoorrading 3/5: Bevoorrading om de 4km en bij aankomst water en AA-drink. Extra omwille van het warme weer na een goeie 2km en daarna bij 6 en 10km en verfrissend sponske.
Douche 5/5: Dankzij het mooie en ruime sportcomplex dat Aalter rijk is kunnen ook ruime warme douches op zonne-energie aangeboden worden. Vorig jaar hoorde ik per toeval weken later nog andere joggers bezig over de luxe die er in Aalter was aan doucecappaciteit. Daarom durf ik hier toch de hoogste score te geven.
Prijs/tombola 3/5: Een grote badhanddoek is mooie, normale prijs voor een jogging. Vooral de suppersnelle en mooie tombola is volgens mij een voorbeeld waar verschillende andere organisatoren een puntje mogen aan zuigen. Aleen jammer dat ik er zelf nooit bij ben. En wat dat betreft is het in Aalter niet anders dan elders.

In totaal een subjectieve 70%. Klik op tabel voor groter formaat:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten