zaterdag, mei 24, 2008

Wedstrijdoordeel Harelbeke

Ondanks de jogging van M-Aalter dicht bij huis, trokken we toch met 4 JCA'ers naar Harelbeke. Hierbij het oordeel, voor het eerst met de nieuwe excell sheet, dus zeker objectief, streng en rechtvaardig...

Prijs 3/5: 6€ de dag zelf. Je kon ook vooraf en kreeg een € afslag. Nog middenmoot wat inschrijfbedrag betreft.
Sfeer 1/5: Iets meer dan de 5 man en paardekop, maar daar was het dan ook mee gezegd.
Parcours 1/5: Het parcours was flauwtjes. Bovendien was het nog goed op te letten door verschillende voetpaden, oneffen gras, kastjes van kabeltelevisie, paaltjes, ... Gevaar voor verstuikingen dus.
Bevoorrading 3/5: De bevoorrading tijdens de wedstrijd was prima. Elke ronde, dus om de 1,87km. Maar waarom deze juist voor de aankomst stond, en dat je dan bij aankomst niets hebt, is mij een raadsel.
Douche 2/5: Er waren douches, hoera. Maar ze waren IJSKOUD, niet meer hoera. (Geld ging vermoedelijk naar de verwarming, gezien het buiten maar een 20°C was, moest deze toch vollenbak staan niewaar.)
Prijs/tombola 2/5: Voor iedereen een consumptiebonnetje en een klein handdoekje met washand. En als je veel tijd had, kon je blijven wachten (na 22h30 vooraleer gestart) op de tombola. Wel iedereen prijs, maar de keuze ging van een Dexia of Fortis sportzak over een Glass-construct trui tot een ... Eerder flauw dus.

Een beetje teleurgesteld gingen we naar huis. Ondanks het late uur zonder tijdsopname (wel uitslag), want door een PC-panne zal deze pas later op hun site verschijnen. De beoordeling valt dan ook laag uit 40%, en wordt de nieuwe hekkesluiter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten