zondag, augustus 20, 2006

Misie gelukt

Ochtendgewicht: 78,5kg
Tijd: 47min01
Afstand: 10.0km
GHS: 173

Gisterenavond tot 2h in de horeca gewerkt. Dan nog 1 colaatje, en naar huis. 2h30 bed in. En 6h kleine uurtjes later er al weer uit. De benen voelden nog naar de horeca. Mijn buikje voelde ook niet goed. Maar dat waren de zenuwen. Even naar het toilet bied dan een oplossing. Een potje plate kaas met fruit en een verse banaan als ontbijt. En hop naar Poeke.

Voor zij die dit idylische deelgemeentje van Aalter niet kennen. Er is een kasteel met bijhorend park, en het is daarin dat een deel van de loop doorgaat. Deels stratenloop, deels bosloop dus. Voor de start zaten de zenuwen nog steeds in mijn buikje. Opnieuw naar het toilet. Moet mijn gewicht scherp gestaan hebben voor deze loop :-))).

Juist voor de start hoorde ik mijn vroegere gebuur zeggen dat hij het kalm aan ging doen. FF ge-informeerd en hij loopt de 10km in ongeveer 50 min. Ik direct op het idee gekomen om daar mee mee te lopen. Zo gedacht zo gedaan. En het tempo viel enorm goed mee. We konden zelfs gezellig een beetje babbelen. Hartslag 165. Reeds in het bos rond het kasteel kwamen we bij een groepje dat hij een goed groepje noemde. Maar we moesten wat vertragen. En ik wilde mijn tijd halen. Het bospad was te smal, en ik moest noodgedwongen achteraan blijven. Eigenlijk wel goed, want zou anders misschien iets te wild geweest zijn met de krachten. Even later als het breder werd toch een tandje bij gestoken. En de rest aleen gelopen. Hartslag liep op zijn maximum zelfs tot 194. Aan de finish merkte ik dat het ongehoopt goed was. Volgens de organisator exact 10km en dat in 47:01 (mijn meting was 47:02). Ben dan ook zeer tevreden. En ga de horeca nog maar eens een dienst gaan bewijzen tot in de late uurtjes.

5 opmerkingen:

 1. Een dikke proficiat!! Dit is al een heel scherpe tijd na drie maanden trainen! Veelbelovend voor de toekomst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gezonde voeding en veel beweging, ge ziet wat er van komt hé ;-) Dat motiveert !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed gedaan hoor! Een dikke proficiat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat, je bent goe bezig. Dat smaakt naar meer zeker??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We hebben de smaak inderdaad te pakken. Volgende doel is 11/11 Deinze-Bellem in 1h40.
  Bedankt voor de toffe reacties.

  BeantwoordenVerwijderen