dinsdag, augustus 19, 2008

20K LSD & Wedstrijdoordeel

Vind het een beetje raar dat na de intervals van gisteren vandaag een LSD van 20K gepland staat en pas woensdag een herstelloop. Ik zou het precies anders voorzien in het schema. Zeker als de donderdag een rustdag is. Maar goed Paul VDB heeft al veel meer strepen verdiend als trainer.

En bij de start voelden de billetjes zwaar aan. Precies of ik de 20K niet ging kunnen vol maken. Bovendien was eerste stuk niet verhard. Eenmaal verhard, was het tegen wind. 'k Had goesting om te wisselen met de herstelloop van morgen. Maar ging toch door. Beet een beetje op de tanden, en kon mijn gemiddelde boven de 10 brengen en houden. Uiteindelijk was dit toerke 18,24km waard. Ik kon dit met een GHS van 141 in 1h44m40s of 10,46km/h. Wel 9min een beetje te diep geweest en HS in zone 3.

WEDSTRIJDOORDEEL
Met de Lindekesjogging komen we aan 51. Het oordeel:
Prijs: 4€ dag-inschrijving is net onder de normale prijs. 4/5.
Sfeer: Zeer beperkt aantal supporters, die niet echt aamoedigden. 0/5.
Parcours: Is maar een heel gewoon parcourtje. En de vele verhoogde voetpaden en een aantal grasstroken maken het hier en daar gevaarlijk. 2/5
Bevoorrading: Elke ronde van een ruime 4km kon je bekertje water en sponsjes nemen. En bij aankomst een flesje TOP-water. 4/5.
Douche: Kleine wachttijd voor lekker warme douches. 4/5.
Prijs/tombola: GEEN naturaprijs. Wel een klein tombolaatje 1/5.
Totaalscore is dan ook slechts 52% of een 38° plaats op 51.

2 opmerkingen:

  1. Jammer dat je de Sirene jogging niet kon oordelen , het was daar dik in orde zenne , de Sporthal "De Branding" in Middelkerke was top in orde qua douches, en de organisatie eveneens (chips en nrs ,alles heel vlot) enz een uur na de wedstrijd stonden de uitslagen op Internet (Chronorace)volgend jaar iets voor jou !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad bizar die Lsd na interval maar 't is alleszins beter dan een interval na een lsd. Bij asics zit daar meestal nog een gewone duurloop tussen dacht ik...

    BeantwoordenVerwijderen