zaterdag, augustus 23, 2008

Supporter voor ... & wedstrijdoordeel

Deze morgen eerst naar Sven Nijs gekeken en gesupporterd. Jammer dat hij pas als 35° mocht starten, maar hij leverde volgens mij een pracht prestatie. Vervolgens gaan supporteren voor mijn zoon die met VK Knesselare een 0-2 achterstand mooi kon ombuigen tot een 3-2 winst. 't Was nog een oeffenmatch voor minimen, volgende week begint de competitie en het echte werk dus. Iets gegeten, wat weg en weer rijden en bellen om zijn transfer definitief geregeld te krijgen. Voor TV gesupporterd voor Tia en de mannen van de 4x400. Allen mooie prestaties. Maar natuurlijk een dikke proficiat aan onze Olympische kampioene. Terwijl we toch aan 't supporteren waren, naar Poeke naar de Waf-festiviteiten. Daar was er een canicross en konden we Etienne aan het werk zien. Terug thuis zelf de loopschoenen aangetrokken voor een herstelloopje. 6km voorzien, ik wou er 10 doen, maar de vallende donkerte beperkte de afstand tot 8,1. GHS 131 (net iets te hoog toch). Zo is de achterstand tov het voorziene weektotaal bijna volledig goed gemaakt.

En er is nog een wedstrijdoordeel te goed. Gisteren was ik immers op de Levenslijn loop te Sijsele.
Prijs: 5€ dag-inschrijving is normale prijs. 3/5.
Sfeer: Beperkt aantal supporters, die niet echt aamoedigden (uitgezonderd voor den Jozef die blijkbaar een plaatselijke volksheld is). 1/5.
Parcours: Het parcours is enerzijds niet in een natuur- of historisch schone omgeving en anderzijds ook niet in de gezellige drukte van een centrum. Flauw dus, met nog heel wat draaien en keren, en een aantal verhoogde voetpaden. 2/5
Bevoorrading: Elke ronde, dus reeds om de 2,2km kon je bekertje water nemen. En bij aankomst een flesje Vittel-water. 4/5.
Douche: Er waren veel te weinig douches. Daarom zijn we eerst enen gaan drinken. Vervolgens gaan douchen en moesten nog even in de rij staan. Gelukkig waren ze wel lekker warm. 3/5.
Prijs/tombola: Een T-shirtje dat je bij KBC gratis krijgt. 1/5.
Niet zo'n denderende organisatie dus, en dus ook maar 48% wat een 51° plaats op 52 oplevert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten